Noastre de transport de marfă este un șablon fix, iar sistemul calculează automat.Datorită diferite dimensiuni și greutăți de lămpi și felinare, pot exista abatere de la express de transport de marfă.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți pentru a schimba transport de marfă, astfel încât să nu provoca neînțelegere.

În mod implicit, nu margele sunt trimise.Notă cu margele sau contactați serviciul clienți.

Mai întâi de toate, aș dori să mulțumesc tuturor draga mea netizens pentru atenția și dragostea pentru noi.Noi sincer va oferi de înaltă calitate și la prețuri accesibile produse și servicii, în speranța de a aduce un satisfăcătoare și plăcută experiență de cumpărături online.

În scopul de a evita probleme inutile și neînțelegeri în procesul de cumpărare lămpi, vă rugăm să citiți și să înțelegeți nostru de vânzări de produse regulile cu atenție înainte de cumpărare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți.Serviciul clienți va fi pacient și să dea răspunsuri detaliate.

Fotografiere

Imaginile de lămpi și felinare vândute sunt toate luate în natură.Ca urmare a diferiților factori, cum ar fi echipamente fotografice, tehnologie, unghiul, lumina și calculator ecran, unele diferențe de culoare pot fi cauzate în imagini.Vă rugăm să fie precauți dacă nu se poate accepta o diferență de culoare de problemă.Vă rugăm să înțelegeți că o astfel de tranzacție litigiile nu pot fi folosite ca motiv pentru returnarea bunurilor.

timpul de livrare

Cumpărătorul va livra produsele în termen de 48 de ore de la plată.Circumstanțe speciale (sarbatori legale, produse personalizate, și out-of-stoc produse calde) poate duce la livrare întârziată.Prin urmare, vă rugăm să consultați agent de vanzari de fabrica noastra daca produsul este disponibil inainte de preluarea comenzii, astfel încât să nu întârzie dumneavoastră de decorare perioadă.Multumesc.

Deteriorat Reemitere

Deși ambalajele produselor noastre sunt foarte puternice, dar din cauza din Cauza livrarea către un terț distanțe Lungi de transport și de distribuție, Astfel încât există anumite riscuri, este inevitabil pentru a stoarce lămpi, mai ales abajururi din sticlă produse.Dacă abajururi sau accesorii sunt găsite de a fi deteriorate la primirea mărfurilor, vă rugăm să ne contactați imediat și de a oferi fotografii de deteriorat accesorii, va vom trimite accesoriile livrate la tine.

Ne va fi responsabil pentru serviciile si produsele noastre.Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător la orice rezonabil problema.Dacă există o problemă, suntem încă dispuși să-l rezolve.

Dacă avem mai mult calm, onestitate și toleranță față de celălalt, ar trebui să încercăm să gândim diferit și cred că orice problemă va fi rezolvată.

De transport de marfă descriere

Cumpărătorii pot alege două metode de plată: plata în avans sau retragere.O: Plata în avans, după cumpărător și vânzător confirma poștale, cumparatorul plateste primele poștale la fabrica noastră, care va colecta timbre și să plătească pentru compania expres B: Prezentare atunci când bunurile sunt livrate, cumpărătorul plătește direct la firma de curierat.

Metoda de plata

Vă recomandăm Alipay tranzacție.Securitate siguri.Utilizatorii care nu pot folosi Alipay poate contacta banca pentru remitențe.

Instrucțiuni de Transport

În general, există două modalități de a livra bunuri: Logistica, depozitare

O: avantajul de logistica este că transportul este ieftin, dar dezavantajul este că timpul este un pic mai lent și aveți pentru a ridica marfa de la curtea de marfă de unul singur; după sosirea logistica mărfurilor, cumpărătorul va fi notificat prin telefon.Vă rugăm să cereți pentru adresa de livrare și numărul de telefon, și apoi aduce cartea de IDENTITATE a destinatarului pentru a ridica bunurile.

B: livrare Expres are avantajele rapid de transport și door-to-door de livrare, în timp ce dezavantajul este că marfă este relativ scump.Prin urmare, în cazul în care livrarea nu este urgent, este recomandată în general pentru a trimite logistică.În principiu, livrare expres este livrat la ușă (dacă nu este în domeniul de aplicare de livrare)

după-servicii post-vânzare

Angajamentul nostru: 2 anual de garanție.De la data cumpărării, dacă produsul are defecțiuni electrice, probleme în condiții normale de utilizare, se poate obține garanție de trei ani de serviciu (cu excepția sursă de lumină), și de garanție de aplicare este limitată la repararea sau înlocuirea pieselor defecte.

Nu vă puteți bucura de service în garanție în următoarele situații:

A. daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare și instalarea sursei de alimentare;

B. daunele cauzate de utilizarea incorectă sau necorespunzătoare reparație sau modificare.

C. Prejudiciul cauzat de greșită sau neglijentă utilizarea necorespunzătoare accesorii.

d.

Daune cauzate de alte accidente.

Lampa de instalare

memento: lămpi și felinare de fabrica noastra sunt atașate cu produs finit tencuieli.Lămpi și felinare aparțin produse electrice.În scopul de a asigura siguranța, vă rugăm să angajeze un electrician profesionist pentru a ghida instalarea de lămpi!!!

Etichete: autonome senzor de mișcare, cablu mini hdmi iphone x, bmw r 1200gs accesorii, mare șasiu robot roți, bmw e90 automată mâner, mare ieftine dimensiune tricou, interioare auto capac negru, binoclu vanatoare 10x26, bmw 330i luminile interioare.

material Acryl
Numărul de surse de lumină > 20
Technics Aurire
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Zona De Iluminat 10-15square metri
Tipul De Bază Pană
Nume De Brand DEEVOLPO
Este Estompat No
Este De Becuri Incluse da
Stil Modern
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Garanție 1
Sursa De Alimentare AC
Certificare CCC
Finisaj Lustruire
Cerere Baie
Numărul De Model 2
Corpul Material bambus
Tensiune 220V
Caracteristici 2
Culoare Alb
Este Dispozitiv Inteligent da
Utilizare Zilnic De Iluminat
Instalați Stil Spoturi

Adaugă o recenzie

Nordic lamparas de techo Noptiera Aluminiu cafe hotel Tavan Lampa Iluminat tavan lumini plafon lumina fanii corpuri de bucătărie

Informatii suplimentare

Pret:446.70lei

SKU: a1060

Recenzii: