Pen-ul este un mijloc puternic de omenire pentru moștenirea civilizațiilor, recordation de gânduri și de comunicare a sentimentelor.În zilele noastre pen-ul a depășit funcția de scriere în sine.Să posede un pix cu integritate de calitate și design perfect devine un simbol al nobilimii.

Tip: Roller ball pen

Brand: Baoer

Pen Conditie: 100% Nou

Refill: 9.8 cm lungime

Pac: Împinge pe tip capac

Culoare : albastru Magic/ vin

Greutate: 33g /buc aprox.

Am ength: 135mm /buc aprox.

Pachetul include

2 X Pen

Profesionale Furnizor Papetarie , bun venit wholesale !

Reputatia noastra pentru servicii excelente clientilor a fost construit peste 10 ani de tranzacționare prin furnizarea de o mare valoare și sprijin pentru toți clienții noștri.Cu zeci de mii de produse livrate, înțelegem lucruri care contează pentru voi, dragi cumpărători.

Vom căuta mereu cele mai bune produse de calitate, care este motivul pentru care putem sta cu încredere de promisiunea noastră de calitate pură, pură design.Toate produsele sunt inspectate, în timpul fabricării și înainte de ambalare.De asemenea, am stoc o gamă completă de piese de schimb.Putem și vă va oferi fericit cu post-vânzare de servicii pe care o meriti.

Vom adăuga în mod constant noi produse de la magazinul nostru, așa că vă rog să veniți și vizitați-ne mereu!

Ore de afaceri : SUNT de la 9:00 PM 11:00 , luni - sâmbătă

Satisfactia Clientului

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând dacă aveți orice probleme înainte sau după cumpărare.Suntem mai mult decât fericiți să vă dau satisfacție de 100% experiență.

Plata

Vom accepta Escrow,carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Vă rugăm să alegeți doar o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Adrese-utile.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Transport

Vom inspecta fiecare element în mod clar înainte de a trimite-l.Vă rugăm să asigurați-vă că Adresa de livrare este corecta.Ne va livra la Adresa menționată în contul dvs. ebay

Produsele noastre sunt livrate folosind China AirPost / EUB / EMS .Dacă aveți nevoie de numărul de urmărire vă rugăm să nu ezitați să ne contactați .

În cazul puțin probabil că o problemă ar trebui să apară, vă rugăm să ne contactați în primul rând, și vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme.

Mai jos este o estimare de timp pentru a ajunge la cele mai multe dintre țări

Tara

Timp(Zile) 8-12 12-20 20-30 30-40 40-50 >50

Statele unite ale americii

Rata 21.4% 50% 14.3% 7.2% 7.1 % Rambursare Marea Britanie Rata 5.1% 50.1% 29.6 % 10.5% 4.7% Rambursare Rata Australia 9.9% 63.2% 19.1% 3.4% 4.4% Rambursare

Canada

Rata 11.1% 22.2% 30.3 % 20.9% 15.5% Rambursare

Germania

Rata De 0 4.1% 31.4% 17.6% 3.9% Rambursare

Brazilia/Rusia/Ucraina

Rata de 0 10.6% 28.1% 43.8% 15 % Notă: Brazilia/Rusia/Ucraina va dura mult mai mult decât alte țări, astfel încât timpul de rambursare va de până la 70 de zile.

Dacă nu ați primit coletul în termen de cel de mai sus livrate de timp, nu vă faceți griji.Vă rugăm să ne informați în curând, vom verifica imediat.Dacă coletul fi confirmat faptul că a pierdut în călătorie(probabilitatea mai mică de 0,3% în general), vom retrimite imediat.

Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale.Motivul este că timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale (cu excepția weekend și de sărbători).Dacă orice altă întârziere(cum ar fi vremea rea sau post-strike) cauzate, vă rugăm să aștept cu răbdare.

Feedback-ul De feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, ne exprimam speranta ca voi să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Sau, dacă există orice problemă, vă rugăm să contactați-ne pentru a repara înainte de a părăsi un feedback negativ.Vă mulțumesc foarte mult.

Etichete: markerul de metal, punctul de metal pix, clip de papetărie, pix pix metalic, bază din metal pix, clip de metal hârtie, stilou cu cerneală, pixul scrie, metalice pixuri, magnet de papetărie.

Poate Fi Ștearsă Sau Nu No
Locul de origine Shanghai, China (Continentală)
material Metal
Utilizarea Birou & Scoala Pen
Scris Punctul 0,7 mm
Tip Pix
Numărul De Model 508

Adaugă o recenzie

ROLLER BALL PEN 2 BUC BAOER 508 MAGIC ALBASTRU / VIN DE ARGINT ASIETA ȘI CLIP

Informatii suplimentare

Pret:45.84lei

Categorie:en-gros

SKU: a1072

Recenzii: