Caracteristici:

100% de brand nou.

Decor frumos

Potrivit pentru interior acasă hardware ușă, cabinet, dulap, șifonier, bibliotecă, sertar, dulap de bucatarie, etc

Ușor de instalat și durabil în uz, montare cu șurub este inclus

Material: Aliaj De Zinc

Dimensiune(L*W): aprox. 8.3 CM*8 CM/ 3.27 în*3.15 în Gaura teren: 32mm/1.26 în

Șuruburi incluse.Lungime aprox. 0.87" (22mm)

Notă:

1.Te rog permite-1-3mm de eroare pentru cantitatea din cauza manual de măsurat.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

3.NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Vă mulțumesc!

Lista De Pachete:

1 X Mâner De Tragere

1 x Șurub

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Adrese-utile.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Adrese-utile.ro!

Biroul nostru sunt orele 9:00.m.la 6:00 p. m. (GMT+8) de luni până sâmbătă.Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe Adrese-utile.ro mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore.în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

Etichete: antic sertar trage, vintage șurub butoane, hardware-ul vintage, mult mobilier mâner mare, mare mâner de aur, clanța de alamă, antic hardware ușă, mâner de epocă, fluture usa, ușa handl.

Numărul De Model Mâner Tip Fluture + Șurub
Culoare Auriu/crom Strălucitor
Stil vintage
material Aliaj de zinc
Pitch-rând Caietul de sarcini Nici o gaura
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului

Adaugă o recenzie

Mâner tip fluture Auriu/Bronz Antic Rozeta de Epocă Trage 8.3 cm*8 cm dimensiuni Mari Ușa Dulap Sertar Decor mobilier Hardware

Informatii suplimentare

Pret:9.77lei

Categorie:en-gros

SKU: a1076

Recenzii: