Aștepta Cimbru-Nalba-Tei Sirop 100 ml

Ingrediente: Apă, agent de Îngroșare (Sorbitol), Stabilizator (Glicerol), horny goat weed Extras (Ceratonia siliqua) (Fructe), Extract de Nalba mare (Althea officinalis)(Frunza), Extract de tei (Tilia sp.) (Flori), Extract de Cimbru (Thymus sp.) (Mai sus-sol), de Protecție (Sorbat de Potasiu), Aroma Dozator (BlackBerry Aroma).

Condiții de locuit: la îndemâna Copiilor, ambalare și păstra la temperatura camerei.

Dozele recomandate De Aport Zilnic: 4-10 pe zi a copiilor în vârstă de 3 (trei) ori 1 (un) scală lingura (5 ml), 11 ani și copiii mai mari și adulți, în ziua de 3 (trei) ori 2 (două) scară lingura (10 ml) recomandat pentru.

Se agită înainte de utilizare.Zilnică recomandată de servire.Consolidarea regulat alimente dieta, în schimb nu poate depăși.

Utilizator Grup: se Așteaptă Extract de Cimbru-Tei Floare Extract-Extract de Nalba mare-Blackberry cu Aroma de Armare Alimente, 4-10 grup de vârstă, împreună cu 11 ani și copiii mai mari și adulții folosesc.

În cazuri de boală sau medicina kullanılması în timpul sarcinii și care alăptează perioadă, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră.Este recomandat Consumul de Istorie (TETT) și Numărul de Lot de partea yüzündedir.

Etichete: bl yaoi, de sex feminin sirop, 18650 21v, 1 ml flacon, casca bezea, tuse patch, omul sirop, planta stripper, dj bezea, lemn de tei.

Nume De Brand Astept
Origine TR(Origine)

Adaugă o recenzie

Aștepta de Tuse pe bază de Plante Sirop 100 ml - Cimbru de Tei, Nalba

Informatii suplimentare

Pret:67.76lei

Categorie:en-gros

SKU: a1082

Recenzii: