Detalii:

*100% de brand nou și de înaltă calitate .

*Reglabil ghid de gaurit este o modalitate foarte bună de a începe construirea de sticlă cu burghiul.Nu vă puteți imagina cât de ușor este de a deschide găuri perfect cu kit-ul.

*Burghiu de ghidare este făcut din heavy-duty din plastic ABS, acest material oferă adaptabilitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie, fără a sacrifica rezistenta si durabilitate te-ai aștepta.

*Vid Bază Fraierilor ... ventuza de bază are o rezistență bună pentru a ține de centrare dispozitiv de strâns și bine pe suprafață netedă.

*Kit-ul vine cu 15buc sticlă burghiu.Performanță bună și viață lungă.

*Aplicatie: Masina De Gaurit Sticla, Faianta Sticle, Blocuri Borcane, Fibra De Sticla Placi De Porțelan Ceramică, Ardezie Mable, Granit Lumina De Piatră.

*Material: plastic ABS

*Gama De Prindere (Aprox.) : 4-83mm (3-1/4")

*Materiale De: Diamant Acoperite

*Diametru rază (Aprox.) : 6/8/10/12/14/16/18/20/22/25/26/28/30/40/50mm

*Culoare: Verde,Argintiu ( Ca Imagini Arată )

Conținutul Pachetului:

1*Ghid De Gaurit

15 * Sticla Burghiu

Notă: culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

Etichete: kreg jig 5, diamantat pentru faianta, rindea jig, lamă de ferăstrău pendular, trupa lemn jig, diblu jig, mobilier instrumente de lucru, de ridicare cu vacuum, gaura jig pocket, kreg.

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Tip Locație Burghiu
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand ALTUL

Adaugă o recenzie

16PCS Ghid de Gaurit Sticla cu Vid de Bază Fraier Placi de Sticla Burghiu Gaura Văzut Puncher Localizare Jig Deschideri de Localizare Unelte pentru prelucrarea Lemnului

Informatii suplimentare

Pret:81.03lei

SKU: a1083

Recenzii: