Descriere

Acest produs este un multi-scop electric indreptarea parului perie pieptene, care este profesional proiectat pentru stilul tău de păr și barbă.Ar putea satisface nevoile dumneavoastra pentru barba sau stiluri de păr.Cu barba de îndreptat părul, barba sau părul stil ar face arata modă și atractiv.

Caracteristici

- Culoare: Rosu.

- Material: ABS, Ceramica.

- Dimensiune: Aproximativ 25.2x4x2.5cm.

- Electric indreptarea parului perie pieptene este profesional proiectat pentru stilul tău de păr și barbă.Cu barba de îndreptat părul, barba sau părul stil ar face arata modă și atractiv.

- Indreptarea parului pieptene perie ar putea efectiv eliminat încreți și sfârșitul de păr, face barba și părul mai neted și strălucire.Puteți avea o durată de atractiv barbă sau păr styling.

- Un fir de păr îndreptare pieptene, s-ar putea potrivite atât pentru bărbat și o femeie fac naturale și sănătoase hair styling.

- Electric pieptene parul va oferi siguranta maxima in timpul crearea de hair styling.

- 360 de grade rotative cablul de alimentare este mult mai convenabil și flexibil pentru a utiliza.

1 x Electric Pieptene de Coafat

Etichete: de sex masculin barba pieptene, barba stencil, brand barba pieptene, barba, barba model, creștere barba, barba setul, barba forma, set barba pieptene, barba instrument.

caracteristică 3 Indreptarea Parului Pieptene
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 4 Portabil Direct Barba Pieptene
caracteristică 2 Electric Pieptene De Coafat
caracteristică 1 Electric Barba Pieptene
Caracteristica 5 Barba Indreptat Parul

Adaugă o recenzie

1 BUC Electric Barba Îndreptare Pieptene Portabil Barba Grijă Pieptene de uz Casnic Îndreptat Părul Multi-scop de Păr Modelarea Instrument pentru

Informatii suplimentare

Pret:51.06lei

Categorie:en-gros

SKU: a1090

Recenzii: