Numele produsului MTB Aliaj Jocheu Roti Roata de Bicicleta Mountain Guide Roller roată de curea liberă Jocheu Roata Piese Pentru biciclete Biciclete Derailleur Spate

Plata

Vom accepta aceste plăți: Card de Credit, Escrow(Alipay), Beloto, MoneyBookers, West Union, T/T, etc. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI, etc.)

Politica De Returnare

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 2 săptămâni de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere

Oferim 1 luna gratuit de înlocuire.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, gratuit de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate.Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda.În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare.Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

MTB Aliaj Jocheu Roti Roata de Bicicleta Mountain Guide Roller roată de curea liberă Jocheu Roata Piese Pentru biciclete Biciclete Derailleur Spate

Etichete: șurubul schimbătorului, 7 viteze, Derailleur Roata, x0 derailleur, riscul derailleur, 12speed, deore m8100, bicicleta scripete, 3x10, cablurile schimbătorului.

caracteristică 3 Bicicleta derailleur spate
Număr Articol YP0816003-ZP
caracteristică 2 Schimbătorul Spate
Componente Saboți
Tip Schimbătorul Spate
Nume De Brand Vest Biking
Locul de origine Yiwu City din Zhejiang, China(Continentală)
Numărul De Model YP0816003-ZP
Unelte 27 Viteza
material Aliaj De Aluminiu
Capacitate Totală 1KG
feature1 Roată De Bicicletă Scripete

Adaugă o recenzie

VEST BIKING Aliaj Jocheu Roti Roata de Bicicleta MTB Rola de Ghidare curea liberă Jocheu Roata Piese Pentru biciclete Biciclete Derailleur Spate

Informatii suplimentare

Pret:22.96lei

SKU: a1104

Recenzii: