LOSONCOER Descriere Produs:

Capacitate: 1950mAh

Utilizare pentru: ARCHOS AC1500A

Tensiune: 3.7 V Taxa Limitat: 4.2 V

Dimensiune: aceeași dimensiune la original

Memento: baterie noua este un virtual baterie, care se comporta mai bine după ce a fost folosit de mai multe ori.

CE standard de Securitate și mediu: Dublu funcții de protecție.Dublu IC și PCB electric bord proteja de încărcare descărcare și scurt-circuit.

Cumpărătorul să plătească pentru și vom proces rapid de a trimite în aceeași zi,Și prin echipamente profesionale de testare de calitate.

Oferim 1 an de garanție,vă Rugăm să fiți siguri de cumpărare și nu vă faceți griji despre aftermarket probleme.

Vă Rugăm Să Rețineți:

> Acumulatorul trebuie reîncărcat complet înainte de utilizare.

> Un scurtcircuit temporar capacitatea de noua baterie va fi dus de utilizat pentru o perioadă lungă de timp, este normal, capacitatea totală va fi restabilit prin intermediul folosit timp de 3-5 ori.

> Acumulator nou, atunci Când primul a obține bateriei, utilizați-l, taxa de 5 ore pentru primii trei ori, utilizați-l din nou, atunci trebuie doar pentru a încasa aproximativ 5 ore de utilizare normală.

> Nu utilizați inferior încărcător pentru a reîncărca bateria în caz de deteriorarea bateriei.

> Nu dezasamblați și nu modificați structura a bateriei.

> Nu puneți bateria la încărcat prea mult timp.

> Nu expuneți bateria la umiditate și apă, nu-l pune la temperaturi ridicate în mediu.

> Nu au impact asupra bateriei.

> Pune-l dincolo de îndemâna copiilor.

> Cel mai bun temperatura de depozitare este de 20°C-5°C

Livrare:

1. Vom trimite colete în termen de 2 4 hou rs după cumpărătorului de plată este verificată, informații de Urmărire este disponibil în termen de 5-10 zile.

2. Preturile noastre nu este inclusiv destinație taxe vamale.

3. Vom responsabil pentru China vamal problemă și cumpărător ar trebui să fie responsabil pentru destinația vamală problema .

4.Când ne-am trimite articole, vă Rugăm să aveți răbdare, așteptați elemente în vin, vă Rugăm să ne spuneți dacă aveți orice întrebări cu privire la transportul maritim.

Garanție:

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantata.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni.Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună.Acestea trebuie să fie în stare de resalable.Oamenii defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți satisface cu livrarea bunurilor, vă rugăm să ajute pentru a lăsa pozitiv 5 stele feedback-ul și vom face același lucru pentru tine.

2.Atunci când primiți pachetul nu este mulțumit cu bunurile pe care vă Rugăm să ne spuneți înainte nu a fost încă scris feedback-ul.

Etichete: samung 10s caz de telefon, anime sexy cameră decor, zutano papuceii canada, samsung j32017 cauciuc, samung a51 caz clar, samsung j320 caz de blană, sexy 3d obraznic pantalon, samung s7 sticlă din față, femei pijamale snoppy.

Numărul De Model AC1500A
De Certificare A Calității ROHS
Nume De Brand LOSONCOER
Capacitate baterie(mAh) 1801mAh-2200mAh
Compatibil Marca Alte
Original sau Nu Compatibil

Adaugă o recenzie

LOSONCOER 1950mAh AC1500A Baterie de Înaltă Calitate Pentru ARCHOS AC1500A Telefon Mobil Baterie~În Stoc

Informatii suplimentare

Pret:34.19lei

SKU: a11165

Recenzii: