Lista:

Cabina De X1

Priza de alimentare X1

comutatorul de alimentare X1

Tampoane de cauciuc X4

nu observa inclusiv RCA și cupru placat cu terminale ca fotografiile prezentate

Sprijinirea șurub

Dimensiuni externe: 320*100*300 W*H*D

Dimensiuni interne: 300*90*300 W*H*D

Partea din față a panourilor este din aliaj de Aluminiu de grosimea panoului este de 6mm

top panouri/ panouri spate/ partea de jos a panourilor este de 1mm de fier,

greutate 5KG

acum panoul frontal au logo-ul așa cum se arată ,multumesc

Feedback-ul

Dragă prietene, dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv atunci pot reduceri de USD1 - USD2 data viitoare comanda Multumesc!

Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră

Transport

Comanda dvs. va fi, de obicei, expediate în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată, zile de afaceri nu includ sfârșit de săptămână și de sărbătorile naționale.Timp de transport maritim (zile lucrătoare) poșta EUB EMS, DHL, statele UNITE ale americii NA 7-18 6-13 4-7 Australia, Singapore, Noua Zeelandă 14-35 NA NA NA BRITANIE, Germania, Franța, Elveția, Suedia, etc. 15-38 NA 10-18 5-9 Rusia, Belarus, Kazahstan, Brazilia, etc. 18-48 NA 14-24 NA

De obicei trimitem produsele noastre de ePacket în statele UNITE ale americii și de transport maritim, de obicei, durează aproximativ 7-18 zile lucrătoare.

Nu e transport gratuit, dacă doriți articol trimis prin EMS sau DHL, și mi-e teamă că va trebui să plătească taxe suplimentare, multumesc.

Deoarece aceasta este o companie internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de Firma de Curierat, obiceiurile locale/taxe și starea vremii.În cazul în care acesta sosește cu câteva zile mai târziu, sper că veți înțelege.Vă mulțumesc!Cumpărătorii Internaționale Vă Rugăm Să Rețineți:

a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.

b) vă Rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Plata

Acceptam plata prin doar, multumesc!

Garanție și politica de Returnare

Dacă aveți orice întrebare cu articolul primit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau având în litigiu, astfel încât să putem fi în măsură să vă dau un mulțumiți de soluție în timp.

Întoarcerea este disponibil pentru orice motiv, dar trebuie să se facă în termen de 14 zile de la primirea comenzii, și returnat trebuie să fie în starea originală ca am trimis la tine.Dacă nu pentru probleme de calitate, mi-e teamă că ați putea avea nevoie pentru a acoperi transport maritim, vă mulțumesc!

Etichete: diy amplificator caz de metal, chassi rezervor, diy pre amplificator cutie de caz, amp caz, aluminiu amplificator caz, aluminiu amplificator cutie, temperatura de aluminiu amplificator șasiu, aluminiu amplificator sasiu cabina, lemn de aluminiu amplificator șasiu, caz pentru a amplifica.

Tip Acasă Amplificator
Starea noi
Putere Maximă Per Canal 50W
Pachet da
Nume De Brand GZbotolave

Adaugă o recenzie

Spate etapă amplificator Cabina sasiu pentru diy 320*100*300 LYA321

Informatii suplimentare

Pret:194.34lei

Categorie:en-gros

SKU: a1136

Recenzii: