DESCRIERE PRODUS

Senzor de ocupare switch-uri sunt frecvent utilizate pentru a controla iluminatul și extract de ventilație.Se va economisi energie prin asigurarea lumini și fanii nu sunt lăsate pe.

Economiile de energie vor fi ridicate cu o scurtă de economisire a energiei de recuperare a investiției de timp în cazul în care conectat la mediu nivelul de energie de iluminat, cum ar fi tuburi fluorescente sau lămpile fluorescente compacte.

Mai mari economii în cazul în care controlul de tungsten sau de iluminat cu halogen.

Într-o cerere internă aceste produse sunt foarte potrivite pentru camere, cum ar fi integrantă garaje, magazin de camere, toalete, sau orice altă cameră în cazul în care iluminatul poate fi accidental lăsat pornit.

Potențialul de economii de energie în imobiliare comerciale va fi mult mai mare pentru perioade mai scurte de recuperare a investiției, în general, mai puțin de un an.

Acest produs este ideal pentru zone de circulație, magazin de camere, toalete, bucatarii, comune de scări, puțuri sau coridoare în cazul în care există sunt frecvent oameni care trec într-o dintr-o zonă și de iluminat de multe ori este lăsat pe toată ziua.

Răzbunarea este timpul necesar pentru o investiție în conservare a energiei pentru a rambursa costul său în economii de energie.

Specificație Tehnică

Tensiune de operare:de la 180 la 250 V AC

Consumul de energie:

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Etichete: senzor, senzor de mișcare 220w, 12 gasca marin panoul de comutare, senzor de mișcare 2 20 v, sârmă comutator de perete, montat pe perete paturi, 220v pir comutator, perete de mișcare a comuta, placa de perete comutator, 220v cu senzor de miscare.

Garanție 1 an
Caracteristici PIR automată Întrerupător
Tensiune De Operare De la 180 la 250 V AC
Numărul De Model PIR automată Întrerupător
Origine NC(de Origine)
Tip Comutator Comutator Senzor
Certificare CCC
Este Dispozitiv Inteligent No
material Plastic

Adaugă o recenzie

Senzor de mișcare 220V PIR Automată Întrerupător Senzor Infraroșu Senzor LED-uri Comutator Umane Întrerupător de Lumină Montate în Mișcare Corpul I4N9

Informatii suplimentare

Pret:15.49lei

SKU: a1175

Recenzii: