Silicon Fata Demachiant 2 In 1 Masaj Facial cu 3 Moduri Portabile Perie Faciala pentru Curatare Profunda Reîncărcabilă Dispozitiv de Frumusete

Caracteristică:

【2-în-1 de Design】Dar acest produs, veți obține un silicon fata perie de curățare, precum și o frumusețe masaj pentru nutriție absorbție.

【3 Moduri de Îngrijire a Pielii】3 moduri diferite de lumină indicatori controlat de butonul din dreapta, lumina albastra pentru curatare profunda, lumina rosie pentru masaj cald și lumina violet pentru EMS valută.

【5 Fata Moduri de Curățare】vibrații de Înaltă frecvență pentru curățarea feței controlat de butonul din stânga, săli de curățare diferite intensități și tipuri de piele.

【De Material suprem】silicon Medical de păr, care este moale si confortabil pentru utilizare, ABS masaj cap este sigur pentru toate tipurile de piele.

【Utilizatorii Friendly de Design】3 butoane separate pentru clar de functionare, baterie reîncărcabilă design asigură fără fir utilizare, lumină-greutate și dimensiuni portabile face oricând și oriunde utilizare posibilă.

3 De Îngrijire A Pielii Moduri:

1) lumina Albastra(lungime de undă de 465-470nm) pentru curatare profunda.Ion și soundwave lucreze împreună pentru masaj, duce impuritățile, curăță porii.

2) Roșu(lungime de undă 620-630nm) pentru masaj cald, de înaltă frecventă vibrație caldă și căldură lucreze împreună pentru a obține adânc în piele și de a activa celulele pentru a promova elasticitatea pielii.

3) Violet de lumină(undă de 515-531nm) pentru EMS lider în nutriție.Micro valutar și masaj cald lucreze împreună pentru a ajuta pielea în mai eficientă absorbție de nutrienți.

Cum să utilizați:

1) apăsați Lung butonul [ON/OFF] buton care este în mijlocul de power on/ off.

2) Scurtă apăsați [O] butonul care este pe dreapta pentru îngrijirea pielii moduri de a comuta.

3) apăsați Scurt pe butonul [-] pentru care este pe stânga pentru curățarea intensitate comutator.

Caietul de sarcini:

Material: silicon, ABS

Tensiune de alimentare: DC5V

Sursa de alimentare: USB

Capacitate baterie: 400mAh

Putere: 1.5 W

Timp de încărcare: Aprox. 2 ore

Folosind timp: Aprox. 90minutes

Indicator de încărcare: lumina roșie clipește în timpul încărcării, verde se aprinde atunci când complet încărcată

Rezistent la apa: IPX7

De îngrijire a pielii modul: 3 viteze

Curățarea modul de intensitate: 5 viteze

Culoare: roz, albastru

USB lungime: 81±3cm

Element dimensiune: 9.5x6.9cm

Pachetul De Conținut:

1 x fata de curățare mașină

1 x baza

1 x USB

1 x manual de utilizare

Etichete: lumina solara în aer liber 6 pza, victorian cămin grătar, adidasi mtb scott iarna, victorian dalls estetice, led e27 10w acasă yeelight, tinkerbell caz xiaomi a1, topuri k pop blackpink lisa, ceasuri barbati meg halitoza, skoda kodiak titularul de telefon.

Tip fata cleasing perie
Mărfuri De Certificare A Calității CCC
Nume De Brand YUKUI
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă

Adaugă o recenzie

Silicon Electric Perie de Curățare Faciale USB Reîncărcabilă Față de Spălare Perie EMS Nutriție Plumb-in de Ingrijire a Frumusetii Masaj P40

Informatii suplimentare

Pret:118.73lei

SKU: a1280

Recenzii: