Caracteristici:

1. Nici o Scurgere - proiectarea de spirală acopere face spray-ul anti-scurgere.Nu aveți nevoie să vă faceți griji că lichidul se va scurge în geantă sau în buzunar.BPA Gratuit, rezistent la impact si usor.

2. Portabil Dimensiuni - dimensiuni unitate de pompa de pulverizare sticla este de aproximativ 92 × 40 mm, iar capacitatea este de aproximativ 30ml/1oz; Un convenabil, portabil dimensiune face călătoresc o briza.

3. Util și Convenabil - Bine mist spray-urile sunt foarte bune pentru distribuire alcool izopropilic, de protecție solară, și peroxid de hidrogen, de colorare a părului și DIY lichide, de asemenea, o alegere excelentă pentru pasionati si artisti pentru a crea personalizate de țesătură coloranți, amestecat vopsele, cerneală, și mult mai mult.

4. Mare pentru Călătorie - Fie că sunteți de a lua o vacanta sau de a merge la sala de sport, aceste atomizor portabil oferă o modalitate foarte bună de a lua dumneavoastră preferat spray ceață produse de frumusete cu tine.Purta cu tine în poșetă, geantă sport, depozitare, tote sac și mai mult.

Caietul de sarcini:

Material: PETG

Culoare: Roz, Albastru, Translucid

Unitatea de Dimensiune: 92 × 40mm

Volum: 30ml/1oz

Pachet:

1 BUC × Ceață Fină Sticla cu Pulverizator de Călătorie

Sfaturi cald: temperatura De aplicare pentru acest flacon este -20-60℃/-4-140℉, deci, vă rog, nu folosiți apă fierbinte pentru a curăța.

Etichete: lungime completă miror alb, dinozaur petrecere de top tort, galaxy s3 cu ecran de reparare, lanturi coliere șopârlă, furtun de baie 10 metri, cultură bustiera femei dantelă, interior lumini de basm 200, gearwrench xl flex cap, ipad air 2019 organizator.

material Plastic

Adaugă o recenzie

Ceata fina de Pulverizare Sticla Returnabile Călători Container, Aer Pompă de Presă 30ml Plastic Machiaj Sticle de Apă Pulverizator

Informatii suplimentare

Pret:21.96lei

Categorie:Produse De Baie

SKU: a149

Recenzii: