Pentru 43cm-a născut copilul haine de păpuși lastic tricou de dantela, rochie de 18" baby doll haine pantaloni de 18 inch fata papusa cadouri pentru copii

Nume de Brand :Avila Denumire Produs : Papusa reborn Pânză Material: Pluș Sex: Fata/Baiat Papusa Dimensiune: potrivit pentru 43cm papusa,18Inch Baby doll Cumpărători vă rugăm să rețineți:

Jucarii De Plus Instrucțiuni De Îngrijire

Instrucțiuni de curățare, vă Rugăm să folosiți o cârpă uscată, atunci când de curățare (dacă este necesar ,puteți perie),utilizați un pic de detergent neutru să se concentreze pe eliminarea petelor, apoi uscați-l.Tot de spălat. 1,se Toarnă apă caldă în piscină și se toarnă detergent neutru în piscină și se amestecă bine. 2,în Loc de jucării de pluș în apă și frecați ușor . 3,se scoate din apa si se curata din nou cu apă curată 4,Utilizați un prosop și stoarce ușor umezeala sorbție 5,pentru a Regla forma de jucării de pluș, răspunde prototip după uscare la soare.

Etichete: fb257h releu, fifi pijamale, păpuși pushen, g900fd pret, coloana jbl w, gasolin linie, espirt ceas, fireluke 3ml, ferraz india.

Nume De Brand Avila
BJD/SD Atribut costum
Forma 43 cm Papusa Reborn
Tip De Element Papusa Accesorii
Tip Accesorii
Mfg Număr De Serie Moda
Gen Unisex
material de pluș
Dimensiuni 18 Inch Păpușă De Cârpă
Numărul De Model păpușă de cârpă
Avertizare No

Adaugă o recenzie

Pentru 43cm-a născut copilul haine de păpuși lastic tricou de dantela, rochie de 18" baby doll haine pantaloni de 18 inch fata papusa cadouri pentru copii

Informatii suplimentare

Pret:27.34lei

SKU: a157

Recenzii: