Notă: Max telefon grosimea este de 12mm

Material: Moale Din Cauciuc Siliconic

* Universal stretch elastic telefon caz, funcționează bine cu cele mai multe telefoane de la dimensiunea de 4" la 6,5", și nu bloca orice butoane, găuri, camera si difuzor.

* Protecție upgrade, 4 îngroșarea colțuri, moale TPU material 360° picătură de protecție.

* Cu gaură lanyard, poate fi agățată pe gât cu o curea de gât.

* 6 culori mai luminoase pentru selecție, se adauga unele personalitate pentru telefonul tău.

Transport:

Va vom trimite produsul în termen de 48 de ore, în funcție de comanda.Metoda de livrare în funcție de alegerea dvs. de companie de curierat.În general.Nu vom schimba firma de curierat.Dacă există un accident.Vom schimba firma de curierat.Vă rugăm să înțelegeți.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback Pozitiv cu 5 stele.Cu plăcere vom face același lucru pentru tine.

2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.Noi vă va oferi cel mai bun serviciu.

Reveni:

1. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele.Vă rugăm să ne contactați.Putem oferi re-trimite sau de restituire.

2. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil.Apoi o rambursare va fi emisă cu originalul metodă de plată.

Etichete: cover huawei y5, huawei y5ii, caz huawei y5, huawei y6ii, huawei y5, huawei u29, y5 2, cun l21, caz cun u29 huawei, cover huawei y5ii.

Design Simplu
Funcția Anti-knock
Caracteristici Universal Elastic Moale De Silicon Telefon Mobil Caz Bara De Protecție
pachetul de vânzare cu amănuntul da
DIMENSIUNE Fit For Size 4'' 4.5'' 4.7'' 5'' 5.5'' 6'' 6.5'' inch Phones
Max grosime telefonului 12mm
Nume De Brand AIYINGE
Compatibil Marca Huawei
Tip Bara

Adaugă o recenzie

Universal Caz Pentru Huawei Y5 / Ascend Y560 Elastic Bara de protectie Telefon Mobil Acoperire Piele Pentru Huawei Y5II Y5-2 carcasele de Silicon Pe o Parte

Informatii suplimentare

Pret:9.98lei

SKU: a166

Recenzii: