corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Nou Tijă de Pescuit Purtător Portabil Oxford Pânză Sac de Depozitare Panza Tijă de Pescuit Unelte de Organizator Caz Foldable100cm/150cm Descriere: Caracteristici:

1.DURABIL: Fabricat de înaltă calitate 420D oxford pânză , rezistent la rupere si rezistenta la apa, foarte rezistent.

2.UȘOR de ACCES și ORGANIZARE: 2 compartiment principal spatios cu deschidere largă și două fermoare pentru acces ușor la esențială a uneltelor de pescuit, precum tijă de pescuit, lanseta, linie, cutie pentru scule, etc.

3.PORTABIL: Convenabil pentru a transporta.De asemenea, este pliabil pentru a fi stocate în rucsac și gata pentru a merge, mare de pescuit depozitare pentru orice pescar.

4.Materialul Superior: de primă de material de panza durabil exterior și piele moale în interior, această tijă de pescuit geanta este rezistent la apă, zgârieturi și rezistente la umiditate, proteja în mod eficient tijă de pescuit sau accesorii de la a fi distrus.

Pachetul Include: 1 x tijă de Pescuit sac de depozitare

Etichete: caz pentru tijă de pescuit cu tambur, caz pentru fly fishing reel, sac de pește, caz de spin, geanta pentru tijă pește, rucsac de pește, caz de pește, tub tija, sac de rod, nada rod caz.

Cu Rack sau Nu No
Utilizarea Multi-Scop
material Alte
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 190802

Adaugă o recenzie

Recent Tijă de Pescuit Purtător Portabil Oxford Pânză Sac de Depozitare Panza Tijă de Pescuit Unelte de Organizator Caz Foldable100cm/150cm

Informatii suplimentare

Pret:62.08lei

Categorie:Pescuit

SKU: a169

Recenzii: