Caracteristici: 1.Mare pentru manichiură și pedichiură. 2.Folositi-l cu orice lac de unghii trebuie. 3.Simplu și ușor de utilizat. 4.Unghiile tale vor arata mereu senzational cu acest instrument. 5.Veți obține salon profesionist rezultatele chiar la domiciliu.Descrieri: 1.La modă modele: 5 pre-proiectate placa de imagine. 2.Ușor pentru a obține o perfectă Ștanțare de fiecare dată făcându-te fermecătoare. 3.Instrument de mare pentru manichiurista profesional și uz casnic. 4.Design Compact, ușor de transportat, vă permite să vă bucurați de arta unghiilor la oriunde și oricând.

Specificatii: Culoare:Mov si Argintiu Placa de Dia.:5.5 cm Stamper dimensiune:10 x 2.6 cm dimensiuni Ambalaj:22 x 16 x 3 cm Pachetul include: 1* Racleta 1* Stamper 1* Titular 5* Design Plăci 1 * ghid de Instrucțiuni (Pe partea din spate a pachetului) Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: fete de moda designer de kituri, de moda rochie de designer, gnome designer de moda, decolare designer de moda kit, materiale de designer de moda, designer de moda țesături, crayloa designer de moda kit, designer de moda maxi, fashion designer ted baker, Designer de moda centura.

Mărfuri De Certificare A Calității ce
Tip De Element Nail Art Echipamente

Adaugă o recenzie

1set la Modă Design de Plăci de Unghii Profesionale de Timbru Ștanțare lac de Unghii Unghii DIY Kit Decorare Unghii Instrument

Informatii suplimentare

Pret:25.05lei

SKU: a190

Recenzii: