Caracteristici:

Rezistent la apa

Această parcare harta mat are o mare rezistent la apa caracteristică și ușor ușor pentru curățare, atunci când stropi cu apă accidental pe ea, doar ștergeți-l cu o cârpă uscată, foarte convenabil să-l păstreze.

Educație

Vine cu simulare village road design, parcare design, curba de proiectare de drumuri și urme de animale de design, foarte aproape de viața reală, cu ea, te poate invata ceva mai mult viata de cunoștințe pentru copii, foarte semnificativ și de învățământ.

Eco-friendly

Fabricat din material de înaltă calitate, care este non-toxic, inodor și de mediu prietenos, și niciodată nu se va face nici un rău pentru corpul copilului, foarte în condiții de siguranță și sigur pentru utilizare.

Durabil

Materialul folosit pentru a face asta are mare durabilitate și de înaltă rezistență, făcându-l rezistent la uzură și ultimul pe termen lung.

Portabil

Acesta este dotat cu greutate de lumină și poate fi legat de o frânghie pentru convenabil de a transporta sau de depozitare.

Caietul de sarcini:

Tip de element: parcare harta mat

Material: textil

Culoare: alb-albastru

Cantitate: 1 buc

Element dimensiune: 130*100cm/4.26*3.28 ft(L*W)

Greutate: 160g/5.64 oz

Pachetul:

1*parcare harta mat

Lista de ambalare

1*parcare harta mat

Etichete: organice copii play mat, copiii mat jocuri, copiii se joacă mat jucărie, copiii se joacă mat forest, copii covoraș de joacă pentru copii, kida play mat, copii kick mat, animale copii play mat, băiatul a juca mat, copil joc jocuri mat.

Gen Unisex
Tip Tot
Grosime 1cm
Avertizare 130*100cm
Caracteristici Sport
Intervalul De Vârstă 3 ani
Origine NC(de Origine)
material Poliester
Cu suport pentru Joc pătură sau Nu No

Adaugă o recenzie

Masini trafic Jucării Hartă Copii Joc Educativ Mat Oraș Inginerie de trafic de Parcare pentru Copii de Animale Covor rezistent la apa loc de Joaca

Informatii suplimentare

Pret:28.76lei

Categorie:en-gros

SKU: a199

Recenzii: