Colorate 1A NOI Conectați Adaptorul de Alimentare de c Acasă Trave Perete singur port USB Încărcător pentru iPhone 5 6 7 plus pentru Samsung HTC descrierea Produsului: - Brand nou și de înaltă calitate.Încărcare USB AC adaptor pentru telefon, etc si alte produse digitale.Compact și ușor, ușor de utilizat și de depozitare.Acest adaptor ofera rapid si eficient, ideal pentru utilizarea acasă și de călătorie de încărcare.Călător lume (100-240 v).Inovatoare încărcător de călătorie reglează automat la toate tensiuni și frecvențe.Patentat design de circuit pentru a proteja gadget-uri valoroase de la scurt-circuite Plug: Plug SUA.Input: 100 V-240 V ca, 50/60 Hz 0,5 A. de Ieșire: 5 V 1.0 A. 5 culori inel pentru opțiuni: Albastru,Violet,Auriu, Rosu, Argintiu, aceste culori vă rugăm să consultați linie, ca în imaginea de mai jos, corpul este de culoare albă.NOTĂ:Pls face un semn despre culoarea pe care doriți,sau vom amesteca .multumesc.

Etichete: wirelss încărcător plin de culoare, încărcător de telefon, cub xiaomi încărcător, iphone 5 tote, multe incarcator usb iphone xs, lir2032, cub iphone, baie de ulei motor, încărcător rapid, hikvision cub încărcător.

Nume De Brand ZLCDEZ
Interfață De Ieșire Ieșire USB
Tip Electric
Ecran De Afișare No
Utilizarea telefon mobil
Încărcare rapidă No
Pachet No
Inteligent De Încărcare No
Numărul De Model ep-ta10uwe

Adaugă o recenzie

Colorate 1A NOI Conectați Adaptorul de Alimentare de c cub Acasă Trave Perete adaptor USB Încărcător pentru iPhone 7 6 5 plus pentru Samsung 500pcs/lot

Informatii suplimentare

Pret:1 451.62lei

Categorie:en-gros

SKU: a200

Recenzii: