Ureche de Curățare Endoscop WiFi Puncte de Inspecție Ceara Ureche Instrument pentru Îndepărtarea HD aparat de Fotografiat Impermeabil TK-ing Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. WiFi USB Endoscop Ureche Camera este un vizuale de înaltă definiție ureche instrument de curățare, pe scară largă compatibil cu Smartphone Android,Tableta/PC.

2. În condiții de siguranță de Curățare Ureche Camera: în Comparație cu tradiționale alege ureche, urechea endoscop poate arăta în mod clar în interiorul urechilor, prin imagine și video, mai sigure și puteți elimina cerumen cu ușurință a evita un prejudiciu la canalul urechii.

3. HD aparat de Fotografiat impermeabil cu 6 LED-uri reglabile lumină, ajută foarte mult pentru a îmbunătăți imaginea de luminozitate și claritate chiar și în întuneric sau în lumină scăzută condiție.Puteți vizualiza video live de ureche și de a elimina cerumen cu ușurință.

4. Acest ureche camera de lucrări de mare pentru animalele de companie (câini, pisici sau altele), precum și.Și este o mare camera de inspecție pentru ochi, nas, oral, skin-uri și așa mai departe.

5. Acesta este un instrument esențial pentru familie, clasă, etc. Perfect pentru medici, asistente medicale, studenți, și utilizarea acasă.

Pachetul Include:

1 Set x Curățare Ureche Endoscop

Etichete: curățați ureche, Router, spirala tampon, rama foto router pic, internet wifi radio, curata ceara din urechi, cerumen camera ios, ear wax remover instrument, verde de curățare ureche, camera ceara ureche.

Nume De Brand Breathleshades
material ABS
Numărul De Model Ureche De Curățare Endoscop
Origine NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Ureche de Curățare Endoscop WiFi Puncte de Inspecție Ceara Ureche Instrument pentru Îndepărtarea HD aparat de Fotografiat Impermeabil de Îngrijire a Sănătății Personale TK-ing

Informatii suplimentare

Pret:44.55lei

Categorie:en-gros

SKU: a218

Recenzii: