Cap de cauciuc Cadru de Curățare Perie Wc Pentru Baie, montat pe Perete, de uz Casnic Podea Baie Curat Accesorii Perie de Toaletă Caracteristici 1.Are internă gol design de suspensie, vapori de apă pot fi evaporat prin capetele superioare și inferioare, fără apă, și nu va face terenului contaminat. 2.Cu 360 de grade, perie de cap, toaletă perie poti curata la orice unghi, fără nici un obstacol. 3.TPR cap de perie cu rezistente la uzură caracteristica este mult mai durabil si moale decat cea de vechi tip de perie, care este mai ușor pentru a curăța petele . 4.Umanizate se ocupe de exploatație design vă ajuta să țineți peria ușor și bine.Se poate aduce o experiență mai bună utilizând. 5.Colțurile sunt rotunde și integrat, și suprafața de plastic mat este gros.Acesta vă oferă o înaltă calitate a vieții de acasă.Caietul de sarcini Culori:Negru,Gri Dimensiuni: Ca Show-Greutate: 350g Material: ABS+TPR+PP Notă: · efective De măsurare manual dimensiune poate avea unele erori.Dimensiunea reală este supus produsul real. · Din cauza diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot diferi de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Etichete: mentol gura odorizant, multiplexor hdcvi hdtvi, iarba sintetica covoare, tricou femei sherpa, tricou femei renoir, mentol patch dureri de spate, mental cleansa gânduri, mental healt psihologie, iarba sintetica 1m x 10.

caracteristică 1 curățare perie wc
material ABS+TPR+PP
caracteristică 3 De Uz Casnic De Curățare Podea Perie
Stil Mână
Caracteristica 5 Perie Pentru Wc Baie Accesorii
Utilizare Toaleta
caracteristică 2 baie, toaletă perie de curățare
Numărul De Model Toaletă Perie De Curățare
Tip Alte
Caracteristică Aprovizionat
Culoare negru,gri
Caracteristică 4 Montat pe perete Sau montat pe Podea

Adaugă o recenzie

Cap de cauciuc Cadru de Curățare Perie Wc Pentru Baie, montat pe Perete, de uz Casnic Podea Baie Curat Accesorii Perie Wc

Informatii suplimentare

Pret:38.62lei

SKU: a225

Recenzii: