2 BUC/Lot SIM Card Reader Titularul Tava Slot Soclu Pentru Lenovo A298T A288T A336 / Pentru ZTE V880

Despre Logistica: Yanwen Economice Poșta SunYou Economic Mai Ieftin Mai Lent.Dacă vrei mai repede și urmărite noi sfaturi alege urmărite Adrese-utile.ro standaring de transport maritim.Daca vrei mult mai repede pot alege DHL sau Fedex Sau EMS.

Memento: 1. Informații despre produs de pe Internet, dar imaginea este reală, scopul nostru este același ca imaginea noastră, așa că vă rugăm să verificați imaginea de cumpărare, pentru că incorectă de cumpărare a reveni poștale comision este suportat de către cumpărător. 2.Comanda va fi livrat în 2 - 7 zile lucratoare.[Cu excepția cazului când produsul nu este pe stoc].Dacă mai mult de 7 zile, vom schimba numărul de urmărire și retrimite-l la tine. 3.Ora de sosire: 15-60 de zile.depinde de Postul de servicii în țara dumneavoastră. 4. Dacă aveți alte cerințe, vă rugăm să ne dea un masaj în secvență.Vă mulțumesc!

Etichete: card sim lenovo tava, cititor de card sd, tăvița cartelei sim zte, rim zte, nubia sim tray, 3 cititor de carduri usb, suport sim, baterie n73, lenovo slot sim, ore zte.

Design BAR
Calitate Noi, De Înaltă Calitate
Nume De Brand DANUGZONE
Utilizarea SIM /Cititor de Carduri SD
Compatibil Marca pentru Lenovo
Numărul De Model Pentru Lenovo Lenovo A298T A288T A336 SIM Slot pentru Card Socket
Compatibil Models1 pentru ZTE V880

Adaugă o recenzie

2 BUC/Lot SIM Card Reader Titularul Tava Slot Soclu Pentru Lenovo A298T A288T A336 / Pentru ZTE V880

Informatii suplimentare

Pret:2.09lei

SKU: a2370

Recenzii: