53mm Clip-Pe Ghidon Riser 7/8" a Ridicat Clip-on

Material: 6061 T-6 piese din aluminiu, oțel inoxidabil hardware, dublu rulment sigilat

Finisaj: CNC prelucrate, anodizat

Culoare:negru auriu argintiu

(Notă:vă Rugăm să spune-mi culoarea de care aveți nevoie atunci când plasați o comandă, dacă nu, va vom trimite articolul cu același fel de Adrese-utile.ro culoare imagine arată, mulțumesc.)

Aplicație: Universal se potrivesc 53mm Clip on-uri, pls.verifica-ti bicicleta pentru dimensiunea corectă înainte de a comanda.

Caracteristică:

Materiale de înaltă calitate

Toate hardware din oțel inoxidabil inclus

Lumină puternică design greutate

Mâner capete de bara veni cu Plastic Delrin slider .

Laser NEBUN MOTO logo-ul

De afișare a imaginii

Notă:

Sunt multe variabile implicate în procesul de anodizare.Piesele tale pot varia ușor în culoare din fotografii.Acestea pot fi usor mai inchisa sau mai deschisa, deoarece este imposibil de a reproduce exact același anodizat de culoare de fiecare dată când avem aceste fabricate.Plata

* Vă rugăm să furnizați informațiile de mai jos pentru procesarea comenzii:

Asigurați-vă că să ne spui CULOAREA de comanda + motocicleta marca, MODEL, AN + TELEFON # în Alipay notă!!!

* Alipay este singura metodă de plată online acceptăm.Vă rugăm să asigurați-vă că aveți un pașaport valabil/confirmat contul Alipay înainte de licitare.

* Plata trebuie să fie făcută în termen de 2 zile de la sfârșitul perioadei de licitație.Non Plata ofertant va fi raportul de la Adrese-utile.ro.

* Cumpărătorul din Brazilia, vă Rugăm să furnizați număr de IDENTIFICARE Fiscală. (fără această Taxă ID #, nu putem livra în Brazilia).Transport

TARA

TRANSPORT PROVIDER

TIMPUL DE LIVRARE

COSTUL DE TRANSPORT MARITIM

Europene, statele UNITE ale americii, Canada, rusă

China Post / Singapore Post și alte curieri

10 – 30

(zile lucrătoare)

Transport Gratuit

Asia, Europa

DHL / FEDEX / ARMX

3 – 10

(zile lucrătoare)

$ 9.8

America De Sud, America De Nord

EMS și alte curieri

2 – 15

(zile lucrătoare)

$ 19.8

Notă:

1. Vămuire este addtional timp, întârziere vămuire nu este sub vânzător de control.

2.Cumpărătorii trebuie să plătească taxe suplimentare în cazul în care livrarea este într-o zonă foarte îndepărtată( addtioanl tarifele sunt supuse companiei de transport maritim confirmarea finală).

Cumpărătorii Internaționale-Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Taxele de Import, taxele și cheltuielile de asigurare, nu sunt incluse în prețul articolului.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.

2. Vă rugăm să verificați cu biroul vamal ării pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Termeni de Vanzare

Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil din partea noastră.Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de bine revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările înainte de licitare.

1. Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

2. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit să ne e-mail.Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.

Ore de afaceri: China Data GMT+8:00

Luni - Vineri 8:00-18:00

Notă:

1.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să permiteți-1 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.Dacă nu primiți nici un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email asigurarea ta poștală nu a ajuns la dimensiunea completă.

2.Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM, este posibil să nu fi capabil de a primi răspunsurile noastre; dacă aveți probleme la primirea e-mailurile noastre, poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta.

3.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele .Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Alipay.

Etichete: clip pe, ghidon sportster, bambus peg, cărucior din oțel inoxidabil, clip de pe ghidon, clip pe coloană, biciclete ghidon, mătură cârlig, 25mm ghidon, elicopterul ghidon.

Nume De Brand HUIHUANMAD

Adaugă o recenzie

53mm Clip-Pe Ghidon Riser 7/8" a Ridicat Clip-on BK

Informatii suplimentare

Pret:254.16lei

Categorie:Rame Si Accesorii

SKU: a26

Recenzii: