100 buc transport gratuit NOI DC Jack Pentru Samsung S24A300H 350H S19A330BW BX2350 SA550 SA200 SA450 SA300 SA330 SA350 BX2231 Mare mai favorabile Memento : vă Rugăm să verificați cu atenție imaginile înainte de cumpărare!Produs reprezentant vanzari Chinez JACK DC angrosiști, varietate completă, de asigurare a calității, preț rezonabil, bun venit pentru a comanda.Dacă aveți interes în produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați echipa Noastră de vânzări poate face cel mai mare serviciu și sprijin pentru tine,Dacă nu suntem pe linie,vă rugăm să lăsați numele și datele de contact, va vom raspunde in 24 de ore

Descrierea articol va fi plasat aici.Puteți folosi HTML dacă doriți.Tipul de font, stilul și culoarea sunt pre-definite, dar pot fi suprascrise în element descriere fereastră.Descrieri element poate fi la fel de mult cum doriti, ca template-uri va redimensiona pentru a se potrivi cu lungimea de descrieri.

Detaliile de Plată va fi introdus aici.Puteți crea o secțiune de Plată ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu aveți Detaliile de Plată, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Detaliile de Transport maritim va fi introdus aici.Puteți crea un Transport secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu ai nici Detalii de Transport maritim, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Termenii de Vânzare vor fi introduse aici.Puteți crea un condiții de Vânzare secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu au condiții de Vânzare, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Ta Despre Noi informații vor fi introduse aici.Puteți crea o secțiunea Despre Noi, ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu ai nici o Legătură cu Noi informații, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Dumneavoastră Contactați-Ne informații vor fi introduse aici.Puteți crea un Contact Noi secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu aveți nici să Ne Contactați, informații, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Etichete: jack p10, samsung sa300 pret, sală de bal, rochie dans pentru copii, sa300, monitor samsung adaptor de alimentare, 4pin dc jack, smsl, fx audio, De alimentare de 14v, jack de putere samsung.

Tip Conectori

Adaugă o recenzie

100 buc transport gratuit NOI DC Jack Pentru Samsung S24A300H 350H S19A330BW BX2350 SA550 SA200 SA450 SA300 SA330 SA350 BX2231 DC Jack

Informatii suplimentare

Pret:137.77lei

Categorie:Computer & Office

SKU: a282

Recenzii: