Notă: vă recomandăm cu tărie vă întreb atelier de reparații inainte de a cumpara un produs,după cum este fragil și greu de înlocuit.Noi nu suntem responsabili pentru orice daune ca urmare a instalării necorespunzătoare.Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că nu este nici o garanție după instalare. 1.Odată sosit,vă rugăm să verificați dacă pachetul este în stare bună,apoi deschideți-l.Dacă pachetul în mod implicit,vă rugăm să nu-l semneze,să ia video de la noi.apoi vom face cea mai bună soluție pentru tine 2.Toate ecranele lcd sunt testate de lucru bine înainte de a trimite,vă rugăm să testați-l din nou înainte de instalare. 3.Dacă aveți orice întrebări sau nu sunteți mulțumit cu produsele,vă rugăm să contactați-ne în termen de 3 zile după ce ați primit, sau o vom trata ca bunuri este primit în stare bună și funcționează bine așa cum este descris. 4.Dacă găsiți o problemă în timpul de testare,vă rugăm să-l întoarcă înapoi la noi în termen de 3 zile pentru o rambursare sau pentru a retrimite un nou unul după primirea pachetului și verificați .Am încercat tot posibilul pentru a asigura fiecare client se bucură de o perfectă experiență magazin,dar un accident este greu pentru a evita.Dacă apar probleme de accidental,vă rugăm să ne contactați la o dată înainte de a părăsi un feedback negativ, pentru că este foarte important pentru noi,vă mulțumesc pentru cooperare.

Etichete: caz oukitel c3, canon m3 ecran, s 1000 rr sistem, android tv gpu, consiliul oukitel c3, oukitel c3 fata, oukitel c3 panou, kinect 2.0 pentru xbox one, telefon oukitel c3, tren oukitel c3.

Numărul De Model Pentru Oukitel C3
Ambalare Pungi antistatice+saci cu Bule+Cutie de Spumă
DIMENSIUNE 5.0 inch
Nume De Brand FSTGWAY
Timpul de livrare 2-3 Zile Lucrătoare
Cadouri Gratuite Instrumente
Compoment ecran tactil digitizer
Ecran ≥5"
Pret En-gros preț competitiv
Tip Ecran Tactil
Calitate 100% testat de lucru
Garanție 12 luni
Culoare Negru,Alb

Adaugă o recenzie

Negru/Alb Pentru Oukitel C3 Touch Screen TP Perfect Reparare Piese Panou Tactil de Sticlă Senzor de Lentile pentru Oukitel C3 +instrumente Fara LCD

Informatii suplimentare

Pret:16.37lei

SKU: a298

Recenzii: