Descriere Produs:

Nume produs: Mici cu fermoar geanta de voiaj, cationici tesatura unul-umăr geanta, agrement diagonală depozitare sac

Brut greutate: 0.35 kg greutate Netă: 0.31 kg

Produs dimensiune: 9.5*8.7*5in (24*22*13cm) dimensiunea ambalajului: 24*22*2.5 cm

Material: cationici tesatura

Caracteristici:

1. De înaltă calitate cationici materiale: suprafața produsului se face de înaltă calitate cationici materiale.Suprafața sa este rezistent la apa si rezistent la uzura pentru a se asigura că nu este ușor să se deformeze.Și pentru a se asigura că elementele pe care le pune în pungă nu va primi ude, chiar dacă dintr-o dată plouă sau ninge.

2. De înaltă calitate, calitatea: buna fermoar utilizate în produs nu va fi dificil la deschiderea sau închiderea rucsac.Acesta este echipat cu o mână puternică curea și curea, și versiunea imbunatatita de blocare face mai convenabil și simplu de a ajusta cureaua.

3. Spatiu cu mai multe buzunare: dimensiunea intregului rucsac este de 9,5*8.7*5in (24*22*13cm), întreaga rucsac este foarte compact, nostru servieta geanta are doua buzunare exterioare si trei internă combinația perfectă de buzunare.Pe de o parte, cu Fermoar intern compartiment este convenabil pentru stocarea brelocuri, portofele, telefoane mobile sau alte obiecte de valoare și de papetărie.Pe de altă parte, buzunar exterior pe partea din spate este ușor să alunece de hârtie sau scoate repede.

4. Aplicație: Acesta este un robust pungă mică.Aceasta este marimea perfecta pentru un mic sac practic.Aceasta este o pungă de rezervă, atunci când te duci afară în fiecare zi și, de asemenea, o pungă de rezervă, atunci când călătoresc.Potrivit pentru locul de muncă, de studiu, shopping, fitness, activități de afaceri, de călătorie și alte ocazii.

5. Moda pentru barbati rucsac: reprezintă orașul vechi icoane de moda si aspect retro, pare curat, simplu și elegant.Dacă aveți nevoie de un potrivit tote sac atunci când călătoresc, sau doar un smart tote sac, atunci când pune documente sau cărți împreună și protejând-o, atunci acest elegant singur umăr geanta este cu siguranta potrivit pentru tine (și pentru tată Bun cadou)

Produs de ambalare: opp

Lista de produse: geantă de Umăr*1

Pachetul Inclus:

1 x geantă de Umăr

Note:

1.Conversie:1cm=10mm=0.39 inch,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați,vă rugăm să permiteți.

Etichete: saci de tesatura lenjerie saci, captuseala tesatura pungi, hobo saci de tesatura, batic tesatura resturi de saci, cu fermoar lenjerie saci de spălare, cu fermoar, saci de bancă, cu fermoar fascia saci, produse de patiserie saci de tesatura, tesatura piele saci de metru, bijuterii saci de tesatura.

material Tesatura
Utilizarea Băuturi
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model noi
Origine NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Cationici Tesatura Mic cu Fermoar Genti de Voiaj Unul-umăr Geanta de Agrement Diagonală Saci de Bagaje Unul-umăr Geanta mai Noi.

Informatii suplimentare

Pret:44.63lei

SKU: a344

Recenzii: