15068394542037190 SR.CONGYE INSTRUMENT de NE $ 16.98 /bucata US $ 11.10 /bucata US $ 14.49 /bucata US $ 12.04 /bucata US $ 14.40 /bucata US $ 13.01 /bucata

Material: din oțel de mare viteză

Cerere: potrivit pentru electric, mașină de tăiere, lemn decupare, frezare slot, etc.

Diametrul tijei: 3.2 mm, 1/8"

Tratament de suprafață: true color

Ambalare: pungi de plastic

Produs greutate: 27g

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Vă rugăm să acorde cât mai curând posibil după trimiterea comenzii.Acceptăm plata în termen de 3 zile.

3. Dacă sunteți în imposibilitatea de a plăti imediat după licitație este de peste, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou de plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Transport maritim la nivel mondial. (cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Afacere cu comenzi în timp după plata este revizuit.

3. Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Pozele sunt reale împușcat elemente.Unele produse sunt puțin diferite datorită influenței luminii.Nu cumpara.

5. Din cauza datelor de măsurare erori, va exista o ușoară diferență cu cele reale.Vă rugăm să știu.

6. Serviciul de transfer este oferit de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

7. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspuns și răspunde cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a satisface clienții noștri!

8. Din cauza diferenței de statutul de inventar și de timp, vom alege pentru a livra un produs de la primul depozit pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data primirii.Dacă acest element este ținut în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta este considerat a fi utilizate și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există nici o excepție!Costurile de transport sunt suportate atât de către cumpărători și vânzători.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original, și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni, și numărul de copii.

3. Vom reveni complet, prețul de ofertă de la primirea inițială element de stare și de ambalare toate componentele și accesoriile.După aceea, cumpărătorul și vânzătorul va anula tranzacția.Sau, puteți alege să-l înlocuiască.

4. Dacă produsul nu este promovat, vom suporta toate costurile de transport.

1. Unele produse au o perioada de 12 luni garanția limitată a producătorului pe un produs defect (excluzând elementele care au fost deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv la primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (dacă este posibil, utilizați ambalajul original).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu vom repara sau înlocui elementele într-un mod care este garantat în avans.

Sunteți de acord cu toate cele de mai sus politici atunci când, pentru Adrese-utile.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru Noi să vă cerem să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva cu succes preocupările dumneavoastră.Dacă ai nevoie de o mulțime de produse, vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra, vă vom oferi o mai bună concesii.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne dea 5 stele si sa lasi un comentariu bun.Ne mulțumim aici.

În cele din urmă, vă dorim un cumpărături fericit!

15068394542037191 SR.CONGYE INSTRUMENT de NE $ 21.70 /bucata US $ 29.60 /bucata US $ 24.80 /bucata US $ 13.36 /bucata US $ 44.20 lei /bucata-NE $ 11.39 /bucata US $ 20.53 /bucata US $ 27.23 /bucata US $ 28.98 /bucata US $ 25.66 /bucata US $ 13.10 /bucata US $ 5.10 /bucata US $ 18.89 /bucata US $ 19.12 /bucata US $ 14.15 /bucata

Etichete: cutter mill lemn, big mill, bit de tăiere, pic cnc, freze rotative instrument, djtol, un set de freze pentru lemn, tăietor de lemne, cnc router instrument, cutter mill.

Tip De Produs Freze
Lungime Completă 40
Numărul De Model WJ0107
material de calitate Oțel de mare viteză
Numărul per pachet 10
Caietul de sarcini Zece seturi
gama de muncă Potrivit pentru electric, mașină de tăiere, tăiere marginea de lemn
Caietul de sarcini (diametru * lungime completă) Diametrul Tijei

Adaugă o recenzie

De Mare Viteză Din Oțel 10 Bucati De Prelucrare A Lemnului Electric, Mașină De Tăiere Polizor Masina De Gravat Model De Tăiere Frezare Slot

Informatii suplimentare

Pret:41.96lei

Categorie:Instrumente

SKU: a392

Recenzii: