Ambreiajul Compresorului instalației de climatizare HUB

pentru Audi 100

aer conditionat compresor ac butucului ambreiajului

Tipul compresorului: 10PA15C

Tensiune:12V

Tip autovehicul: audi 100

Politica De Transport Maritim

Suntem de transport maritim elementele din 3-5 zile zile lucrătoare după ce plata este eliminat.Suntem în China și timpul de expediere este în mod normal de la 20 la 40 de zile lucrătoare.De transport maritim va fi luat de China Post, mai Ales dacă alegeți Exprima de Transport maritim.

Dacă nu ai obiecte în timp util, vă rugăm să ne contactați prin e-Mail sau Manager de Comerț, vom verifica pentru tine și, de asemenea, prelungi timpul de primire.

Despre Fiscale

Sunt supuse importate impozite, taxe vamale, care poate impuse de birou local personalizat.Nu suntem în măsură să vă informez că din cauza ca taxa este din diverse țări și articole.

Feedback-ul

Feedback-ul este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu comanda; va rugam sa ne facem o favoare pentru a lăsa un 5 star feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit cu ordinele, nu hush să ne lăsați un negativ, dar lasă-ne o șansă să-l rezolve pentru tine.Vom face noastre cele mai bune pentru a satisface.

Etichete: filtru aer ford, furtun pentru manometru, split, compresor ac, filtru de aer foaie, aer ecartament anvelope, compresor scroll animație, ac compresor ford, mini spray de vopsea, chysler compresor ac, filtru de aer conditionat.

Nume De Brand Jqalpenglow
Tip De Element Compresorul A/C & Ambreiaj
Numele Modelului 10PA15C a ambreiajului compresorului hub
Tip 10pa15c
Tensiune 12V
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Tip De Vehicul Audi 100
O. D. 118.2
An 10PA15C a ambreiajului compresorului hub
Caracteristici Speciale 10PA15C a ambreiajului compresorului hub
Tip De Material oțel cupru
Numele aer conditionat compresor butucului ambreiajului

Adaugă o recenzie

Transport gratuit Cuplajului Compresorului a/C HUB pentru Audi 100 de aer conditionat compresor ac butucului ambreiajului

Informatii suplimentare

Pret:103.70lei

Categorie:en-gros

SKU: a407

Recenzii: