(Заводской цех )Быстрая доставка Раствор Опрыскиватель Стены Раствором

1).Prezintă 8 ore de la primirea de plată. 2).Cele mai tari oferi un duty-free, cale de aproximativ 7 până la 15 zile.

3 ). Россия, Украина Казахтан Беларусь,занимает около 15-29 дней.

Spray aplicație fan 1, racire: aer liber, restaurante, locuri de divertisment, sala de sport teren de joacă pentru mașini O mare adunare la stația de autobuz * răcirea porci, cai, bovine și ovine, în Gaestgiveriet Hotel ferma de animale. 2, îndepărtarea urmelor de praf: poluarea aerului și particulele de praf sunt în principal controlată de ferme și mine. 3. Umidificare: Folosit în fabrica de textile bumbac depozit Parc cu efect de Seră de laborator făină de prelucrare a plantelor pentru a crește umiditatea aerului 4. Agricultură: Folosit în doghouses și de hrănire de la arena de circ, la ferma de ciuperci, pentru a face mediul potrivit pentru dezvoltarea de tot felul de păsări de curte 5. Industrie: Atelier de prelucrare a Metalelor, Utilaje de Atelier, Atelier de croitorie, Imbracaminte Atelier, Imprimare, Vopsire, Plastic, Injecție, turnare, Tratament Termic, Turnare, Produse din Sticlă, Pulverizare, Galvanizare, Electrochimice, Metalurgice din Piele, producatoare de jucarii, Aparate de uz Casnic, etc.Utilizat pentru Reducerea Temperaturii și Îndepărtarea Prafului, de Asemenea, Utiliza 6. Speciale de utilizare: Gradina Zoo Centru Comercial Expoziție Cinema Flori, Lemn, Zootehnie, Ciuperci, etc. Umidificare si racire, poate fi de asemenea utilizat pentru instalația de irigare 7. Special metoda de utilizare: adăugarea de lichid dezinfectant in apa pot dezinfecta grădina botanică, sere, ferme de animale, grădini zoologice, cursuri de golf, etc.

1.pulverizator (conectare apa de la robinet) pentru umidificare) conectare apa de la robinet poate automate de alimentare cu apă.

Centrifugă de uscare umidificator Dezinfectant, putere: 130W 20 kg de apă pe oră automate de alimentare cu apă; dacă incomod accesul la apa de la robinet poate fi adăugat la podea rezervor de apă ușor de plus Și se adaugă dezinfectant apa;Aplicație: răcire și dezinfecție în fermă, umidificare în casă de ciuperci, și umidificare în legume vărsat.Acestea sunt echipate cu ventilatoare mici, centrifugă de uscare umidificatoare, flori vărsat de hidratare, cu efect de hidratare, ferme, spray dezinfectare, etc. 2. pulverizator + capacitate + pompa de apa ( folositi spray dezinfectant apa), pompa de Apa, byself-configurarea găleți, acvacultură personal dezinfectarea canalului, spray de dezinfectare a apei; pulverizator de putere 90W + pompa de 60W 150W, total greutate 9 kg.

3.Pulverizator + condensator (auto furnizate de pompa)

4.Conectați apa de la robinet + pompa (manuala de apa plus) puteți folosi găleți pentru a adăuga apă, pentru a adăuga apă manual, sau să se conecteze direct apa de la robinet.Dublă utilizare 5. Pulverizator + pompa de apa lung de linie (spray de dezinfectare a apei) cu pompă de ridicare 3.3 m + 2,9 m putere pompa de linie (adăuga pompă de apă auto-furnizate găleată de personalul fermei dezinfectarea canalului spray de dezinfectare a apei; pulverizator de putere 90W + pompa de apa 60W total 150W, total greutate 9kg) 6.pulverizator echipat cu rezervor de apă (spray dezinfectant apa) cu 15 litri montat pe perete rezervor de apă.Rezervorul este echipat cu o pompă de apă.

Vă rugăm să Rețineți: -taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în costul de transport maritim. -Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există). - Dacă sunteți nemulțumit de produse,Sau produse nu are probleme de calitate , vă rog să mă contactați în orice moment,și vă rugăm să ne arate foto sau video.Vom rezolva problema,inutile pentru a supune un litigiu. -Pentru clientii nostri din Brazilia,Chile: dacă alegeți orice curier, vă rugăm să lăsați numărul dumneavoastră de impozit astfel încât să se asigure livrarea în mod normal.Contactați-ne: -Dacă doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. -Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe elemente, place să ne știe în primul rând.Va putem oferi un discount.

Plata: -acceptam urmatoarele metode de plata: -Card de Credit, VISA, banca la Banca transfer bancar,PayPal, Western Union și așa mai departe. -Toate plățile efectuate de pe Adrese-utile.ro sunt prelucrate prin Alipay și PayPal.Transport: -vă Rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare. -Transport vor fi la nivel mondial prin: e-Pachete / China post air mail/ CDEK / ARAMEX/ EMS / UPS / FEDEX / DHL / TNT. -Zonă de la distanță poate provoca taxă suplimentară de transport. -Vă rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Vom face o confirmare și retrimite unul nou.Feedback-ul: -Toate produsele sunt 100% originale, noi si testate inainte de expediere.Clienților satisfăcătoare este scopul nostru. -Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul sau produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele. -Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi, și vom lua înapoi la tine mai devreme.

Etichete: vărsat, clona crească, leda, cu efect de seră vărsat, 230ml, clip e27, diy spectru, ir roșu, humidifi, aer humidifi.

Numărul De Model 20 litri pulverizator
Tip Pulverizatoare
Alimentare modul Curent Alternativ
Tip De Metal Aliaj de zinc
Pulverizator Tip Pompa
Umidificator de clasificare humidificatio
Inteligența De Tip nu are suport pentru inte
Aplicabile Obiect Masina De Uz Casnic Commerc
material Metal

Adaugă o recenzie

Industriale umidificator Ferma răcit, dezinfectate,cu efect de seră umidificat,ferma de Porci, personalul canal de golire sistem de Pulverizare

Informatii suplimentare

Pret:1 446.57lei

Categorie:en-gros

SKU: a410

Recenzii: