S: 125cm (H) x 80cm (W) (4'1 ""x 2'6"") ft

M: 200cm (H) x 100cm (W) (6'5 ""x 3'2"") ft

L: 208cm (H) x 146cm (W) (6'8 ""x 4'8"") ft

XL: 200cm (H) x 200cm (W) (6'5" x 6'5 ") ft

XXL: 250cm (H) x 200cm (W) (7'6 " x6'5 ") ft

Dacă doriți o altă dimensiune, vă rugăm să ne spuneți înălțimea și lățimea de perete prin dorința de mesaj, va vom oferi calcula corect cantitatea de comandă și de preț.

Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin DORINȚA de mesaj, înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Notă:

1 Wallpaper este auto-adeziv, deci nu este nevoie de lipici de perete pentru a aplica.

2 din Cauza diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, imaginea culoare are un pic diferit cu produsul real, vă rog pe toți să prevaleze în natură.

3 Cumpere un volum suficient timp pentru a se asigura că acestea sunt din acelasi lot, pentru a evita aberatiile cromatice.

Doresc aveți o bună experiență de cumpărături, multumesc!

Etichete: Tapet 3d pentru pereti, tesatura tapet sclipici, negru tapet sclipici, 3d wallpap, wallpap, ornament tapet, de paști runner, decor casa de hârtie de perete, loft pandantiv, wallpap pentru live camera.

Unitate De Încărcare Usd/Rola
Tapet Vinil Tip Hârtie Înapoi Imagini De Fundal De Vinil
Tratament De Suprafață TIPĂRITE
Stil Modern
Utilizare Comerț
Caracteristică Mediu Prietenos
Model Alte
material Vinil
Funcția Mould-Proof
Tip Imagini De Fundal De Vinil
Utilizarea Nunta Casa

Adaugă o recenzie

[Auto-Adezive] 3D Red Flame Bridge 88 Non-alunecare rezistent la apa, Foto, Auto-Adeziv Etaj Murală Tapet Autocolant picturi Murale de Perete de Imprimare

Informatii suplimentare

Pret:108.50lei

SKU: a424

Recenzii: