Descriere:

Silicon de Caz pentru Poke Balon Plus Controller, Silicon Pokeball Prindere Caz de Protecție Accesorii Compatibile cu Nintendo Comutator Poke Balon Plus Controller Pokémon să Mergem Pikachu Joc Eevee

Caracteristici:

1. 360°Protectie

Durabil material de silicon moale Poke Balon Plus controller acoperi aduce controlerul ergonomică soft-touch, garda plin de praf, noroi, stropi de apă, și zgârieturi.

2. Moale si Durabil

Acesta este special conceput pentru Poke Balon Plus Controller.Aceasta vă ajută prindere Poke Balon Plus Controller mai bine.Adaugă palm grip este moale și ergonomic, într-adevăr îmbunătățește pe bază de design.

3. Îmbunătăți Experiența De Joc

Împânzit de piele consolidarea controller mânere pentru o mai bună mână confortabil de prindere, nealunecoase pentru mână transpirată în timpul jocuri interesante, oferindu-vă o îmbunătățire senzație de mână și aderență în timpul de joc jocuri.

4. Este portabil

Ușor, subțire maneca.Poți să-ți pui Poke Balon Plus Controller cu acest caz, în cutie de transport.Realizate cu material moale, făcându-l ușor de a pune pe și decolare.

5. Acces la Orice Butoane

Aveți posibilitatea să apăsați orice buton.Are decupaje precise pentru stick-ul de control, butonul de sus, și capacul conectorului astfel încât să nu afecteze nimic.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Alb, Roșu, Cer

Greutate: 13g

Dimensiune: 52*52mm

Pachetul Inclus:

1 x husa Silicon pentru Nintendo Comutator Poke Balon Plus (nu includ mingea)

Etichete: comutator caz negru, silicon lichid alb caz xiaomi, accesoriu nintendo comutator, consol nintendo comutator, nintend comutator pikachu piele, comutator joycon caz de siliciu, nintendo a comuta piele verde, nintendo a comuta labo piele, caz nintendo comutator, suport de metal husa silicon samsung.

Tip Alte
Origine NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Alb/Rosu/Clar Opțional Silicon Caz de 360 de Grade Coajă de Protecție a Pielii Capac Protector pentru Nintendo Comutator Poke Balon Plus

Informatii suplimentare

Pret:11.23lei

Categorie:Instrumente

SKU: a45

Recenzii: