Premium din Piele de Caz Pentru Sony Xperia 5 II de Înaltă Calitate Magnetic Flip PU Portofel Caz Pentru Sony Xperia 5 II Acoperi Cu Slot pentru Card Prieten rus să Acorde o Atenție vă Rog!!! - Vă rugăm să completați în receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă. - Noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de faptul că clientul nu oferă informații suficiente atunci când se face comanda.Caracteristici: - 100% Brand Nou, de Înaltă calitate, Originale, din piele de caz. - Design-ul unic permite accesul ușor la toate butoanele, comenzile și porturile fără a fi nevoie pentru a elimina cauza - Oferă protecție de la zgârieturi, lovituri, murdărie, grăsime și amprentele digitale. - Ușor de utilizat, greutate de lumină, construcție Elegant si cusaturi - se potriveste Perfect pe telefonul tau mobil, stil flip, ușor pentru a elimina și instala. - Amestecat pentru a cumpara 2 buc sau Mai mult, puteți obține reducere de 5%.

Etichete: pentru u11, cactus fier de patch-uri, cazul sony xperia 5 ii, xperia 5 ii, h8216, nubia juca, samsung galaxy a31 64gb, mare ceramice, esențial telefon, nubia.

Design Desene animate
Nume De Brand FEFGSHGH
Caracteristici PU piele de caz
DIMENSIUNE 5
Tip Pe jumătate înfășurat Caz
Compatibil Marca SONY
Origine NC(de Origine)
Funcția Cu Carte De Buzunar

Adaugă o recenzie

Premium din Piele de Caz Pentru Sony Xperia 5 II de Înaltă Calitate Magnetic Flip PU Portofel Caz Pentru Sony Xperia 5 II Acoperi Cu Slot pentru Card

Informatii suplimentare

Pret:15.66lei

SKU: a474

Recenzii: