Demo:https://youtu.fi/uz58MyoUuOw

Efectul 1:

Interpret afișează o monedă pungă care conține o mulțime de monede colectate.Un spectator este rugat să semneze o monedă și a pus-o în poșetă.Geanta este incubat împreună cu monede zăngănit interior.Apoi pungă este deschis din nou și spectator nu a fost găsit găsi semnat de monede, dar există o mică caseta de alamă.El se deschide la cutie sigilate, există o altă cutie sigilată în interiorul, și lipsă semnat monedă este găsit în ea!

Efectul 2:

Am împrumutat o monedă semnat este plasat în falduri de o batistă și reținute de către spectator.Interpret prezinta o caseta de alamă și când pocnește din degete, hank este indicat gol ca moneda a dispărut.Spectatorul este rugat să deschidă ambele sigilate cutie și constată lipsă semnat monedă în interiorul!

Puteți înlocui monedă semnat cu un împrumutat inel, predicție hârtie și așa mai departe.

Toate acest lucru este făcut în văzul publicului.Ambele cutii sunt, de fapt, sigilate și poate fi examinat de către public.De înaltă calitate și o minte-suflare efect!

Vine cu două cuiburi de alamă cutii, cu o batistă neagră și de instruire video.Vă rugăm să furnizeze propria monedă pungă.

Etichete: magie trucuri de mentalism, iluzia magică, brass coin magic, mentalism magic pen, truc de magie, mentalism magie carte, bagheta magica, magie sabie de jucărie, cutie de alamă, monede magic.

Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Avertizare no
Este Instrucțiuni Inclus da
Caracteristici Etapa
Intervalul De Vârstă Adulti
Include1 două cuiburi de alamă cutii
Nume De Brand ZQION
DIMENSIUNE One Size
Numărul De Model Dublu Caseta De Alamă
Instrucțiuni on-line video de instruire
material Metal
include2 o batistă neagră
Performanța Forma Magia De Scenă
Tip Variate Prop

Adaugă o recenzie

Dublu Caseta De Alamă Trucuri Magice Cu Monede/Inel În Cutie De Metal Magia Mentalism Iluzie Pusti De Recuzită Magicieni

Informatii suplimentare

Pret:106.25lei

Categorie:en-gros

SKU: a492

Recenzii: