Număr produs: SMD182293

Nume produs: WEILL SMD182293 123RU29 curelei de Distribuție pentru Great wall MOTOR 4G63 Chery Tiggo

Utilizare: Great wall MOTOR 4G63 Chery Tiggo

Dacă sunteți din Chile, Brazilia, Elveția, Suedia, Spania și alege UPS sau Fedex sau DHL comerciale exprimă pentru a trimite produsele.Vă rugăm să scrieți Vamal codul fiscal( Brazilia:CPF, Chile:RUT ), cu scopul de.Vă mulțumesc foarte mult!

China poștale saci și pachete de Logistică site-ul: 17track.net/en/

1.nu ne asumăm tarifare.pentru că este comerțul transfrontalier, unele țări vor avea tarife, taxe care nu suntem responsabili.

2.Element de prelucrare a timpului:timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte,timpul de procesare poate fi de 2 până la 5 zile lucrătoare.

3.Dacă nu ați primit bunurile, va fi mai mult decât timpul de primire, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine, vom prelungi timpul de livrare.

4.Vă rugăm să nu dau produsele Noastre feedback-ul rău pentru că logistica este lent

Companie de logistica este țara, nu putem controla, putem face este că mai devreme de livrare.

Calitatea Serviciilor angajamentul de a ne vinde toate produsele sunt realizate din materiale de înaltă calitate de prelucrare de produse de calitate, industria de produse de calitate, garanție absolută de calitate!Vă rugăm să fiți siguri că achiziționați!Dacă produsul are probleme de calitate, noi vă va oferi cu 5 stele soluție!

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, ne puteti da 5 puncte de evaluare, evaluarea ne va oferi un flux constant de putere!

Observații

În scopul de a fi mai mulțumit de produsul achiziționat, vă rugăm să precizați la momentul achizitiei masina stil și an

Etichete: baie cos, piuliță chery a5, Mitsubishi 4g63, 4d20, sigiliul chery a5, TF035HM, fulie, 4g63, Motor 4g63, cheri tiggo.

Numarul Parte SMD182293
material Curea De Distribuție
Schimb Numărul Parte SMD182293
Tip Curea De Distribuție

Adaugă o recenzie

WEILL SMD182293 123RU29 curelei de Distribuție pentru Great wall MOTOR 4G63 Chery Tiggo

Informatii suplimentare

Pret:60.16lei

Categorie:en-gros

SKU: a545

Recenzii: