Dacă mai aveți nevoie, puteți să mă contactați

Suport cu ridicata / de Sprijin autocolante personalizate

Descriere: Decalcomanii stick la aproape toate suprafețele plate!doar coji de fructe și stick-ul!De lungă durată de 5+ ani speranța de viață în aer liber & 7 + interior durabilitate Decora: Camper Van, Camion, rulota, Pereți, Barca, frigider doar despre orice netedă suprafață curată!Instructiuni De Aplicare: 1. Frecati autocolant pentru a fi sigur că banda de transfer este respectat în mod corespunzător autocolant. 2. Curățați și uscați zona dorită.Autocolante se va lipi mai bine pentru a curăța suprafețele netede. 3. Elimina ceara sprijinul încet, asigurându-vă că eticheta rămâne aderat la transferul transparent caseta 4. Poziționați cu atenție eticheta în zona dorită. 5. Frecati autocolant dintr-o parte în alta, eliminând bulele de aer. 6. Folosiți un obiect ca un card de credit pentru a fi siguri că întreaga autocolant este pe deplin respectate la suprafață. 7. Scoateți încet banda de transfer, asigurându-vă că nici o parte din autocolant rămâne pe banda de transfer. 8. Verificați pentru bule de aer.În cele mai multe cazuri bule de aer poate fi lucrat la marginea autocolant, dar dacă nu, o pin hole va permite aerului și devin practic invizibile.Autocolant este acum fără griji!

Sfaturi De Aplicare: 1. Nu se aplica pe frig extrem sau Suprafețe încinse.Temperatura ideală trebuie să fie între 60°Si 90°F. 2. Nu atingeți suport adeziv, uleiurile din pielea ta va preveni lipirea. 3. Înainte de a aplica decal asigurați-vă că nu există nici o ceară sau produse uleioase pe suprafața Despre Decalcomanii de Vinil: Acestea sunt DIE-CUT decalcomanii adică nu există nici un fundal.Dacă există un fundal de culoare în imagine, este folosit doar ca un exemplu.Culoarea de fundal va fi culoarea de suprafață plasați eticheta de pe, sau clar, dacă ai pus pe o fereastră.Decalcomanii de vinil vin din 3 piese: 1. Stratul de sus este un transparent banda de transfer. (Deține decal sau autocolant împreună până când este aplicat) 2. Stratul de mijloc este efectiv decal sau autocolant (este prins între Cererea și Bandă Ceara Suport) 3. Stratul de jos este ceara sprijinul. (protejeaza adezivul până decal este gata de a fi aplicate) 4. Nu spălare în 24 de ore.

Etichete: ștergătoarele de autocolant, earlfamily vinil, figura de acțiune high school dxd, akeno, dxd autocolant, cat ștergătoarelor de parbriz autocolant, anime fund, fan t129215sm, 25mm figura anime, figura dxd.

Element De Lungime 13cm
Tip Adeziv Sticker
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Numărul de autocolante 1 buc
Se Potrivesc Pentru Masina,Bicicleta,Laptop,Skateboard,Depozitare,Perete etc.
Lățime Produs 13cm
Calitate Top De Mare
Locul de origine China (Continentală)
Funcția 2 Autocolant reflectorizant rezistent la apa 3D
Tip De Element Autocolante
Articol Diametru 0cm
Înălțime Element 0cm
Design Desene animate
Caracteristici 3D
Funcția 1 Styling auto / Auto autocolant
Ambalare Nu Este Ambalat
Tip De Autocolant Caroserie
Model Oem
Categorie Autocolante
Produs Fierbinte da
Numele Modelului Autocolant auto
rezistent la apa da
Styling sexy
Tip De Material Vinil
Nume De Brand earlfamily

Adaugă o recenzie

EARLFAMILY Sexy Autocolante Auto High School DxD Rias Gremory Render 3D Car Styling Vinil Auto Decal Ștergătoarelor Decal Accesorii

Informatii suplimentare

Pret:6.30lei

SKU: a56

Recenzii: