Dragul meu prieten, vă Rugăm să acorde o atenție la sfaturi importante!

1. Placa de baza este 100% original și deblocat,poate fi potrivit pentru toate țările versiune,puteți plasa comanda cu asigurare de 100%.

2. Dacă doriți să plasați bluk comenzi,vă rugăm să ne contactați și să ceară citate,va vom oferi cele mai bune whoelsale prețurile.

3.Ar trebui mai bine să alegeți DHL/EMS/FEDEX express pentru transport,placa de baza poate fi trimis la tine cu siguranta si mai repede.

4. dacă nu știți cum să instalați bord,pls cere ajutor pentru a instala de profesionist, multumesc!

5.Dacă doriți cu adevărat să faceți upgrade la bord ,poți să-mi spui ce versiune ai nevoie,ne poate ajuta să faceți upgrade vrei unul.

Afișare Produs

Plata:

1.Acceptăm plăți prin intermediul Adrese-utile.ro ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la data comenzii transmise.

3.Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Alte politici:

Toate transporturile fiind trimise la și de la o țară sau regiune trebuie să treacă prin vamă în primul rând.Clientul este responsabil pentru toate taxele vamale și taxe de import,inclusiv (dar nu limitied a )să cunoască legile de import și de-a face cu taxele,tarifele,și element de convulsii.Client taxele și impozitele variază în fiecare țară.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Feedback-ul:

Etichete: bord samsung tab, galaxy tab 4 placa de baza, placa de baza tab, 4g, Telefon, bord samsung, android telefon mobil, smartphon, android auto, galaxy tab-ul mainboard.

Model Compatibil Pentru Samsung Galaxy Tab S 8.4 T705C
Nume De Brand LISFG
QC Plin QC Testat
Locul Original Shenzhen Guangdong China(continentală)
Produs Situație în stoc
Calitate 100% original
Compatibil Marca Samsung
Numărul De Model Pentru Samsung Galaxy Tab S 8.4 T705C
Tip Interne
Sistemul Android
Gama De Frecvențe Pentru Samsung Galaxy Tab S 8.4 T705C

Adaugă o recenzie

Înlocuirea Deblocat Placa de baza Pentru Samsung Galaxy Tab S 8.4 T705C Placa de baza Placa de baza Placa de bază Cu Sistem Android

Informatii suplimentare

Pret:84.00lei

SKU: a656

Recenzii: