Vă rugăm să rețineți ca mai jos

1. Cumpărătorii ar trebui să verificați pachetul/bunuri cu atenție înainte de a semna de primirea bunurilor.

2. Dacă există orice daune,vă rugăm să contactați local DHL.UP.FEDEX.TNT.EMS pentru a cere plângeri și cereri sau vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore.

3. În scopul de a proteja obiecte și de a evita orice daune la procesul de transport maritim,atunci când primiți pachetul,tu ar trebui să inspecteze elemente,dacă totul e ok,atunci te poți înscrie.Dacă ai afla aparatul este deteriorat,nu semn sus și plângere împotriva locale companie de transport maritim;Apoi să ia fotografii pentru aparat deteriorat și pachet,trimite imediat un mesaj la noi,ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

Plata & Corăbierii

1. Toate elementele vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucratoare de la primirea de plată(cu excepția sâmbătă și duminică).

2. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare, avem nevoie de dreptul tău de telefon .pentru a asigurați-vă că produsele vor ajunge la tine.Dacă doriți să schimbați adresa de livrare,vă rugăm să observați că pe comanda sau sa ne contactati.

3. Element de localizare este la China.Ne va livra elementul la nivel Mondial,nava element prin DHL.UP.FEDEX.TNT.EMS.ARAMEX sau par Avion .

4. Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Ori de tranzit pot varia,cum ar fi de vânzare la cald sezon și vreme rea,timpul de livrare va fi un pic mai mult.În special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă elementul nu ajunge în 60 de zile.Vă rugăm să ne contactați la o dată.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este de costomer satisfacție.

6. Vă informăm că transportul maritim internațional de obicei dura mai mult decât de interne,ca e pe baza de transport furnizorul de servicii și vamale.

Despre tax & Cost Suplimentar

1. Cumpărătorul plătește vamă impozitului/taxei.

2. Prețul nu include orice taxe vamale sau taxe,nu suntem răspunzători pentru acest lucru.Ai putea consulta la biroul vamal local. cât de mult va fi.

3. Dacă zona este o zonă de la distanță, veți avea nevoie pentru a adăuga o taxă separată.

Feedback-ul

Etichete: supory uscător de păr, bespoke uscător de păr, krul uscător de păr, oster uscător de păr, baorun uscător de păr, margine uscător de păr, valuri uscător de păr, muk uscător de păr, sterp uscător de păr, anghinare uscător de păr.

Max. Putere Mai puțin de 1000 W
Funcția Termostat
Certificare ROHS
Plug Standard Euro
Tip De Element Uscător de păr
Portabilitate Nu ocupa
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand LANBOSI

Adaugă o recenzie

V700 Atinge De Uz Casnic Dentare Flusher Dinte Apă Curată Folosește Ață Dentară Scala

Informatii suplimentare

Pret:329.81lei

Categorie:en-gros

SKU: a702

Recenzii: