Descriere:

*Caracteristici: lentile PC-ul, rezistent la apă, cer subacvatice viziune, cutie lumina plat, ochelari de înot, multi-opțiuni de culoare.

*Modelare de moda: aspectul la modă, la modă de culoare, linii netede, de a crea un nivel înalt, aspectul de moda, te lasă să stea afară din mulțime.

*Confortabil de purtat: silicon moale cadru și îmbunătățit nas restul oferi un confort sporit, fără a dăuna nas sau sa lase urme pe fata.

*Design rezistent la apa intim: proiectat în conformitate cu principiul de inginerie corpul, acesta se potrivește îndeaproape cadru ochi, are puternice de etanșare, reduce presiunea ochiului de cadru, și este confortabil să înoate.

*Silicon inel de etanșare: întregul cadru este fabricat din material de silicon moale.Inelul de etanșare este proiectat în conformitate cu ergonomia.Se potriveste conturul feței fără a apăsa cadru ochi.Este confortabil de purtat, fără gust și non-toxice.

*Reglabil oglinda curea: este fabricat de înaltă calitate, gel de siliciu material, fără miros specific, puternic, rezistență la uzură, confortabil de purtat, catarama design, convenabil pentru a regla lungimea de oglindă centura, de a se adapta la mai multe persoane, în același timp, este mult mai convenabil pentru a elimina și de a purta.

Caietul de sarcini:

Categorie produs: General de înot ochelari de protecție

Material lentile: lentile PC

Cadru și trupa material: gel de siliciu

Culoare: negru, albastru, lacul albastru, trandafir rosu, violet

Aplicabile populație: Adult / de sex masculin și de sex feminin

Pachetul Inclus:

1*Ochelari de protecție

Etichete: arena costume de baie, declarație ochelari de soare, astral led lumini de piscina, piscină cadru dreptunghiular, bazin de înot, cressi pro, sticlă de înot, colnels ochelari de soare, 42mm rotund ochelari de soare, sticlă snowboard.

Origine NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Multi-ochelari de Soare de culoare rezistent la apa de Înot Reglabil Ochelari de Lumina Plat Plajă de Înot Piscină Ochelari de protecție Solară

Informatii suplimentare

Pret:6.51lei

Categorie:en-gros

SKU: a736

Recenzii: