Dragă prietene, noi avem propria noastră fabrică astfel încât să putem proiecta orice stil sau orice culoare de pahar de vin markeri de tort, ambalaje,cutii de bomboane și invitații.Dacă aveți nevoie de ajutor, pls contactati-ne.Multumesc.

Atunci când comanda, pls spune-ne culoarea pe care doriți în remarca coloana sau e-mail la noi.Vom accepta amesteca culorile sau numai anumite alta culoare.Pls sa ne spui ce culori vrei.În caz contrar va fi livrat în imaginea de culoare pentru tine.Fiecare cumpărător va primi un cadou din magazinul nostru.

Acestea sunt3.5inches înalt cu ponturi

Dacă aveți nevoie de o sumă diferită de toppers tort sau o altă culoare vă rugăm să trimiteți un mesaj cu cantitatea și culorile pe care doriți, și eu sunt fericit pentru a face un listarea personalizat pentru tine!

Toppers pot fi realizate în oricare dintre culorile de mai jos.

Etichete: sclipici stick, dual trompeta, ambarcațiunile lipici cu sclipici, Lipici Stick, pistol de lipit, cornul vioara, adeziv fierbinte, sclipici lipici stick, 12v compresor corn, balon tapet.

material Carton
Ocazie De Ziua mamei
Numărul De Model 001
Model NICI unul
Nume De Brand PARARTDIY

Adaugă o recenzie

Sclipici Arme sau Trandafiri nunta, ziua de nastere cupcake toppers Gen Dezvăluie decorare tort gogoasa alimente ponturi

Informatii suplimentare

Pret:58.03lei

SKU: a776

Recenzii: