mare pol de pene de struț pene rosii 10 buc 55-60 cm/22-24inches pene naturale pentru decoratiuni de nunta

Compania noastra asigura calitatea produsului este mare, este atent selectat, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul ar putea primi mărfurile în 7 zile nici un motiv să se întoarcă, dar cred că veți primi produsul va fi multumit si placut surprins, pentru ca ai primit produsul este un cadou foarte frumos.Următoarea imagine este o fotografie reală, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.Deoarece cauza luminii,nu poate fi un pic off fotografii color, acest lucru este inevitabil, vă rugăm să înțelegeți

introducerea de produse:

culoare : rosu

lungime 55-60cm/22-24 cm

nume: pene de struț

caietul de sarcini:mare pol

cantitate:10 buc

utilizare:plivitul,de performanță,de Halloween,de Crăciun

Pachet

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Transport

Atenție, Vă Rog!suntem internaționale vânzător din China continentală.VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT!Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 15 la 30 de zile lucrătoare pentru livrare.Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați.vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.

NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare !Toate produsele trebuie să fie expediate la Adrese-utile.ro verificat adresa.

TERMENI DE VANZARE

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii.va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul.Dar cumpărătorul ar trebui să plătească pentru returnare.

FAQ

FEEDBACK-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc! :) Dacă nu sunt mulțumiți de produse și servicii,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și și neutralfeedback.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Vă mulțumesc! :)

DESPRE NOI

Fabrica noastra este situat în Yiwu, Zhejiang, cunoscut sub numele De "Mărfuri Paradis pentru Cumpărători".

În prezent,Aderarea la filosofia de afaceri "client în primul rând, merge înainte" și principiul "primul client", putem oferi clientilor nostri cu servicii de calitate.

Calitate superioară și Prețuri Rezonabile sunt principalele noastre avantaje, ceea ce face produsele noastre mai competitive pe piața internațională.

Etichete: pene albe, pene, struți, mare plume, pene de strut, mare pol, frizură masca, pană frizură, strut, decor pene.

Logistica Transport Gratuit
Utilizarea nunta efectuarea artware frizură pene,
Numele mare stâlp alb din pene de strut
Nume De Brand lanshui
Numărul De Model 55-60cm / 22-24 cm
Model Vopsit
Cantitatea 10 buc
DIMENSIUNE 55-60cm / 22-24 cm
material Pene De Struț

Adaugă o recenzie

Mare pol de pene de struț pene rosii 10 buc 55-60cm / 22-24 inch pene naturale pentru decoratiuni de nunta

Informatii suplimentare

Pret:190.33lei

SKU: a80062

Recenzii: