Vă place, de asemenea, 50pcs/lot 30ml rotund recipient de Crema Emulsie, lichid,gel de duș reîncărcabile colorate gol a pompei de sticle

Nume produs: sticla Returnabile

Transport * General, Ne va livra comanda în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea compensate de plată, de livrare s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent, va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul. * Când comanda dvs. în termen de 2kg, vom prin China Post Air Mail pentru a trimite comanda cu transport gratuit; când comanda depășește 2 kg, se poate selecta nava de alte expres internațional sau subpachet, veți găsi o foarte mare reducere din prețul de livrare, ca urmare, este într-adevăr foarte low-cost pentru tine! * Transport va fi închis la sfârșit de săptămână sau de sărbătorile importante. * Nu confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi.Numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp. * Clienții sunt responsabil pentru orice taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe.De obicei,Vom scrie o valoare mai mică și marca "cadou" sau "de probă" pentru a vă ajuta, pentru a evita impozitul sau mai puțin impozitul.Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură,vă rugăm să ne anunțați atunci când plasați comanda Feedback-ul * prețuim fiecare feedback-ul lasa de către clienții noștri; Dacă există probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai repede.Sperăm că vă place produsele noastre și se bucură de cumpărături și, sperăm, de asemenea, ne puteti da un feedback pozitiv si 5 stele satisfacție.Multumesc!!!Servicii * Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi sprijinim cantitatea mare de comenzi și OEM de servicii, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați direct, vă vom oferi cu cel mai bun preț și servicii excelente. * Dacă doriți să se întoarcă la elementele vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primire.Produsele returnate trebuie să fie vii cu piese de schimb originale și accesorii.Rambursare va fi emisă odată ce am primit produsele returnate, clienții sunt responsabili pentru toate taxele de returnare. * Dacă aveți orice întrebări cu privire la magazinul nostru sau elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne va răspunde la tine în termen de 24 de ore de la primirea e-mail.Mulțumesc că ai venit, bine ai venit din nou!

Etichete: golf 6 android 10 senzor, golf 6 accesorii negre, așezat libertate ban 1877, deține creion f scris, seatpost 27 2 telescopic, seatpost 27 f 2 anodizat, golf 6 android de radio dab, diagrame scaune tipărit, duș iluminat colorat.

DIMENSIUNE 30ml
Numărul De Model LZP022
Tip De Element Sticle Returnabile
material PET+PP

Adaugă o recenzie

50pcs/lot 30ml rotund recipient de Crema Emulsie, lichid,gel de duș reîncărcabile colorate gol a pompei de sticle

Informatii suplimentare

Pret:142.74lei

SKU: a811

Recenzii: