Structura buzzer

(A) introducerea buzzer

1. Rolul de alarma: buzzer este o structură integrată de electronice dispozitiv de sunet, utilizarea de curent continuu, utilizate pe scară largă în computere, imprimante, copiatoare, alarma, jucării electronice, auto, electronice, telefoane, temporizatoare, etc. Produse electronice pentru dispozitive de sunet.

2. Buzzer clasificare: în principal împărțit în Piezo buzzer cu Electromagnetică buzzer Două tipuri.

3. Buzzer circuit simbol grafic: buzzer în circuit cu litera "H" sau "HA" (standard vechi cu "FM", "LB", "JD", etc.).

Buzzer diagrama

(B) structura de principiu buzzer

1. Piezo buzzer : Piezo buzzer compus în principal din multivibrator, buzzer piezoelectric, impedanta de potrivire și cutie de rezonanță, shell și alte componente.Unele buzzer piezoelectric shell-ul este de asemenea echipat cu diode emițătoare de lumină.

Multivibrator constă dintr-un tranzistor sau un circuit integrat.Atunci când alimentarea este pornită (1.5 V-15V DC tensiune de operare), multivibrator începe, de ieșire de 1.5-2.5 kHZ semnal audio, impedanta de potrivire dispozitiv pentru a promova piezoelectric sunet de sonerie.

Buzzer Piezoelectric Plumb lead zirconate titanat sau niobiu magneziu duce piezoelectrice ceramice material de producție.Electrozi de argint sunt placate pe ambele părți ale ceramice foaie, lustruit și în vârstă, și apoi cu alamă sau oțel inoxidabil foaie împreună.

2. Electromagnetice buzzer : Electromagnetic buzzer de oscilator, bobină electromagnetică, magnet, vibrațiile diafragmei și shell și alte componente.

Atunci când alimentarea este pornită, audio semnalul generat de oscilatorul este trecut prin bobină electromagnetică de a provoca o bobină electromagnetică de a genera un câmp magnetic.Vibrațiile diafragmei în bobină electromagnetică și interacțiunea dintre magnet, periodice vibrații de sunet.

(C) producția de buzzer

(1) Pregătirea de electromagnet M: aproximativ 6 cm pe buloane de fier în jurul valorii de 100-tur de sârmă, sârmă de 5 cm la stânga pentru a conduce, cu o bandă transparentă pentru a lipi bobinei, astfel încât să nu pentru a elibera bobina, apoi banda se lipește Într-o cutie, electromagnetul este gata.

(2) Pregătirea de șrapnel P: din fier cutii pe cutie taie o lățime de aproximativ 2 cm lungime, fier de călcat, îndoit în unghi drept, electromagnet de un fir de plumb conectat la schije, și apoi banda adezivă de pe bord.

(3) cu maner de hârtie pentru a face contact Q, cu cartea pentru a lipi acul pad mare, cu bandă adezivă, duce la un fir, așa cum se arată în Figura un bun circuit.

(4) pentru a regla distanța între M și P (prin mutarea box), astfel încât magnetul poate atrage șrapnel, pentru a regla distanța între contact și schije, astfel încât acestea pot atinge, puteți auzi bip după putere.

(D) buzzer activ și pasiv buzzer

Învăța să se facă distincția între active sonerii și sonerii pasiv

Acum un mic buzzer vândute pe piață din cauza dimensiunii sale mici (cu diametrul de numai llmm), greutate de lumină, preț scăzut, structură solidă, și utilizate pe scară largă într-o varietate de necesitatea de a suna echipamente electrice, electronice, producție și CSM și alte circuite

Din punct de vedere al aspectului, cele două sonerii par la fel, dar uită-te cu atenție, la o înălțime de două ușor diferite, active buzzer o înălțime de 9mm, și pasiv buzzer b înălțime de 8mm.Dacă cele două buzzer pinii sunt plasate sus, puteți vedea un verde circuit board este un pasiv buzzer, nu placa de circuit și o închise cu un cauciuc negru este un buzzer La

Pentru a determina în continuare la buzzer activ și pasiv buzzer, puteți utiliza, de asemenea, multimetru rezistenta fișier fișierul test: cu un creion negru pentru a conecta buzzer "+" pin, pix roșu pe alt pin și înapoi atingere, Daca declansatorul este apasat, de zgomot este de doar 8 (sau 16) este un pasiv buzzer; dacă puteți emite un sunet continuu, iar rezistența în câteva sute sau mai mult, este activ buzzer.

Active buzzer este conectat direct la sursă de alimentare nominală (nou soneria este marcată pe etichetă) și pasive buzzer este la fel ca electromagnetice vorbitor și trebuie să fie conectat la circuitul de ieșire audio

Transport listă:

1buc pasiv buzzer module

Etichete: arduino buzzer module, buzzer module, consiliul de preamp, placa de sunet, buzzer, preamplificator, buzer, arduino buzzer, amplificator bass treble bord, 5v buzzer.

Disiparea De Putere datasheet
numărul de lot KY-006
servicii speciale KY-006
Numărul De Model titlul & foto
Temperatura De Operare datasheet
Starea noi
Pachet Pachet
Nume De Brand kai tuo da
Tip Alte
Cerere Alte
Tensiune De Alimentare datasheet
Putere KY-006
Tipuri de Singur cip

Adaugă o recenzie

Mici pasiv buzzer modul KY-006 este disponibil bord

Informatii suplimentare

Pret:3.47lei

Categorie:Componente Active

SKU: a817

Recenzii: