Nume de Brand : OUYIJIA Lipirea Zona : Full Diamond Dimensiune : 2.5 mm x 2.5 mm Tip Diamant : Nouă plan tangent & Treisprezece plan tangent Pătrat Diamante Material :Acril DIY Diamant pictura Atenție: 1.De referință înainte de operație pași. 2.Daca nu stii ce culoare de a utiliza, vă rugăm să consultați tabelul de culori. 3.Asamblate acrilice model de diamant trebuie să ia punct în interiorul liniei, și apoi tăiați bucăți, pentru a asigura efectul de ansamblu. 4.Acrilică diamant este necomestibile, nu lăsați copiii să se joace în scopul de a evita accidentele, cum ar fi înghițire. 5.Desenul trebuie să fie păstrate curate,în caz Contrar, rezistența de aderență este afectat.Dacă nu există aderența murdăriei le poate influența cu temperatură scăzută solide de fier. 6.Diamante pentru a rămâne lipicios guma de etanșeitate.Cadru de imagine:Nu Pachetul include :Panza*1,Penseta*1,Instrumentul Pen*1,Placă*1,Destul de diamante și lipici noroi.PS :1. Trimite suplimentar 30% din diamantele 2. Mai mare dimensiunea, cu atât mai bine efectul de imagine.Plata : 1)Adrese-utile.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestro Card de Debit, și transfer, prin intermediul băncilor. 2)vă Rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda dvs., dacă este posibil.Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris-o în Adrese-utile.ro,dacă vrei să te schimbi, vă rugăm să lăsați un mesaj, atunci când plasați comanda.Transport maritim : 1)în mod Normal,coletul va ajunge în 15-45 zile.Dar nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. 2)Vom trimite articole în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este complet verificat.Pachetul nu ajunge la 60 de zile,te rog, spune-ne si va vom returna.Dimensiune : Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi 0-2cm abateri .Culori : Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.Mesaj : 1)feedback-ul Dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să faceți clic 5 stele feedback-ul dacă vă place produsele noastre și servicii.Eu va oferim preturi competitive si servicii mai bune de tot.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Adrese-utile.ro.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea dacă ordinea merge prost, după cum credem că orice probleme vor fi rezolvate după activă de cooperare și comunicare! 2)Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Etichete: diamant pictura cristal lalele, diamant tablou lalele fluture, diamant tablou lalele multi, diamant tablou lalele rotund, manual de diamant tablou lalele, homfun diamant pictura lalea, huacan diamant tablou lalele, zooya diamant pictura lalea, moment de diamant pictura lalea, diamant tablou colorat de lalele.

Zona Lipirea Plin
material Acril
Model Tip Scenic
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Numărul de Culori 1-30
Numele Produsului Diamant Pictura Cross Stitch
Nume De Brand OUYIJIA
Forma De Diamant Pătrat
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Utilizarea Picturi
Cod produs fj343
Cadru No
Stil Europa
Forma Single

Adaugă o recenzie

5D DIY Diamant Tabloul Complet Pătrat OUYIJIA Peisaj de Flori Lalele Broderie Vânzare Natura Diamant Imagine Mozaic De Pietre

Informatii suplimentare

Pret:16.95lei

Categorie:Ac Arte & Meserii

SKU: a841

Recenzii: