100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY

Caracteristici:

PĂSTRAȚI MASINA TA ORGANISM CURAT si STRALUCITOR: UN bun kit de curățare, roata curat și poloneză poate prelungi durata de viață a caroseriei .Păstrarea masina ta, camion, auto, motociclete curat si stralucitor tot timpul!

Fără ZGÂRIETURI,fără SCAME & VÂRTEJ GRATUIT: Microfibra lavete sunt Ultra moale, non-abrazive, lavete microfibra nu va zgâria vopsele, haine sau alte suprafețe.Curăță cu sau fără substanțe chimice, lasă scame și de ghinioane gratuit rezultate.100 la sută, mașină de spălat.

UȘOR DEPOZITARE :cutie de depozitare este suficient de mare pentru a stoca cu ușurință toate mașină de spălat instrumente și accesorii.În acest fel nu va strica portbagaj.

Caietul de sarcini:

Culoare: Albastru

Material: Microfibră

Dimensiune: 10m masina se spală cu apă a conductei

Notă:1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include(fără pachetul de vânzare cu amănuntul):

8 x Car Cleaning Kit de Instrumente

Etichete: perie pentru spalatorie auto, masina curata kit, perie de spălare auto, perie auto, masina de spala, găleată spalatorie auto, masina curata la interior, masina curata, spalatorie auto, spong pentru masina.

Origine NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

8Pcs Microfibre Spalatorie Auto Instrumente de Curățare Set pentru Exterior, Spalare Interior Curat M4YB

Informatii suplimentare

Pret:86.38lei

Categorie:en-gros

SKU: a888

Recenzii: