Descriere produs Jakcom N3 Inteligent Cui Chip material Flexibil de urmărire GPS de unghii chip NFC integrat cu instrumente de unghii unghii false [ punct de Vânzare] --------------------------- apel Virtual; Mesaj SOS; On-line mai Multe Funcții; Flexibil Chip; Pielea-Materialul prietenos; Android și iOS Disponibile; [introducerea de Produse] --------------------------- JAKCOM N3 este un radio inductiv unghia chip; Începe built-in caracteristică funcții prin atingerea NFC inducerea zonă de telefon mobil. [Feature introducere] --------------------------- Rafinat corp subțire ca un greier aripi JAKCOM N3 inteligent unghii cip are un micron pentru chip în dimensiunea 5mm x 5mm x 0.12 mm; suprafața chip-ului este de numai 1/5 din cea a unui deget și grosimea este de un fir de păr. --------------------------- Flexibil chip cu guma JAKCOM N3 inteligent unghii cip poate îndoi și se potrivesc la radian de un deget; Lustruire, montarea și aplicarea de unghii, doar trei pași de făcut FAQ De Plată: Avans: Pls acorde o atenție laplata card de credit, sunați la bancă pentru a re-plata online Alibaba pentru o dată nu a reușit, mai ales pentru cei care intra rar experiență în cumpărături on-line, ar trebui să se asigure că soldul cardului de credit este suficientă și de intrare informații corecte.

Suntem în principal accepte online Alibaba Comerciale de Asigurare alături de comenzi cu plata online prin card de Credit sau T/T și PayPal.Cât de mare pentru T/T a companiei noastre, banca este necesar, pe baza unui depozit de 30%, cel puțin.

Pls trebuie remarcat faptul că platforma Alibaba nevoie de 2 zile pentru a obține bani și să ne informați pentru a face livrarea.Mai repede de plată, de livrare mai rapid.

Pentru Calitate:

Acesta va fi, de obicei, puritatea respinge raportul de controlat ca punem accent pe calitate pentru toate linia noastră de produse.Pentru cea mai mare parte, ne va garanta respinge raportul trei peste o mie de obicei, va trimis reconstituirea mărfurilor pentru depășirea parte.

Pentru agent de cooperare:

Noi de aprovizionare FAB afaceri pentru Amazon și Independent Mall Cumpărături On-line aici ca e principalul nostru de afaceri, picătură de transport maritim și de la ușă la ușă funcționează întotdeauna.Și vom face autorizație pentru cei care doresc să fie agentul nostru din piața lor locală sau de afaceri on-line. 20% reducere de preț la cele mai multe vor ajunge pentru construcții de înaltă calitate clienților.

Ne face afaceri numai cu randament ridicat de parteneri ca suntem profesioniști cu ea pentru mai mult de 10 ani.Picătură de transport maritim și de la ușă la ușă acceptabil, contactați-ne prin Skype: robin.zhang63

Pentru ambalare:

Dacă doriți pentru a probelor sau de afaceri în vrac, în viitor, care se pot referi de cele mai multe pachete, pls setați-vă liber să ne contactați.Pentru un singur pachet, vom folosi cutie de depozitare ambalaje de multe ori.A doua alegere este caseta de culoare.

Pentru livrare:

De obicei, ne-a trimis prin Singapore post pentru a reduce taxa de curierat pentru clienti dacă nu au nevoie de produse în urgent, pls contactati-ne în avans dacă doriți trimis transport rapid, cum ar fi DHL, UPS si FedEx, etc. Timp de livrare și prețul va fi mult diferit.

Forța majoră ar trebui să fie conta în decizia de cumpărare ca virusul s-a întâmplat acum care pot provoca întârzierea livrării.Nu cumpara de la noi și nu dau revizuire rău, dacă e inacceptabil pentru tine.Agentul nostru, și așteaptă cu nerăbdare să coopereze cu tine!

Etichete: acasă inteligent, nail tech t shirt, traker, mi ceas tracker, ceas în formă de xiaomi, ip68, swiss tech, hi tech, lector nfc android, dispozitiv tracker.

Frecvență RF 13.56 mhz
Sistemul De Operare Android
Limba engleză
Greutate 0.01g
Locul de origine Guangdong, China
Tip De Produs Dispozitiv portabil inteligent
DIMENSIUNE 5mm x 5mm x 0.12mm
Tip Portabil
Funcția NFC
Compatibilitate Toate Compatibile
Camera Nici O Camera
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Numărul De Model N3
Oem suport
Nume De Brand jakcom
Caracteristici Flexibil
Certificare ROHS
Origine NC(de Origine)
Design BAR
Garanție 1 an
Sistemul Android și iOS

Adaugă o recenzie

Camoro High-tech Micro Urmărire GPS, NFC integrat de asistență Medicală Dispozitiv Tracker Inteligent Unghii Cip

Informatii suplimentare

Pret:480.10lei

SKU: a940

Recenzii: