Pe cap dublu, culoare amestecare duza de disipare a căldurii: cap Dublu, de culoare duză de amestecare datorită dublu venturi, efective de măsurare a temperaturii este de 2 ori mai mult decât un singur cap, prin Urmare, clienții trebuie să ia inițiativa de a oferi căldură țeavă de răcire, în caz contrar predispuse la plug, mai ales atunci când temperatura este ridicată în timpul verii. 1, temperatura interioară nu poate fi prea mare; 2, temperatura de încălzire PLA temperatura recomandată: 185-200 de grade în timpul verii, iarna 195-215 grade; 3, este recomandat să cumpere cu bile duble 10000 de înaltă calitate ventilatorului auxiliar de răcire (decât piața viteza Gao Sanbei).

1: descrierea produsului: Prin diverse canale de feedback-ul de utilizator și un număr mare de teste pe masina, concepute pentru producția de utilizatori high-end, fiabile, usor de demontare.Diametrul duzei este de 0,4 MM, eroare de procesare este în 0.005 mm, care este măsurată de un instrument profesional și asamblate printr-un instrument profesional.

2: îmbunătățirea produselor: Pe piață în prezent, duza tip este complicat, precizie de prelucrare este inegală, pentru a îmbunătăți experiența clienților, a face o serie de specifice duză specială pentru utilizatorii high-end, utilizatorii pot achiziționa, de asemenea, uz personal, cum ar fi intenția de cumpărare în vrac, puteți contacta serviciul pentru clienți, și programate în avans.

3: îmbunătățiri majore includ: Îmbunătățirea asamblare, căldură, aspect nou și de a îmbunătăți viața efectivă a duzei, convenabil de produse de întreținere, de întreținere și de înlocuire.

Greutate produs: 63g

4: tehnologii de produs: corpul principal al produsului este fabricat de înaltă puritate aviației material aluminiu și importate din Germania centru de prelucrare CNC.În plus față de aspectul de produsul pe care îl caută în mod special pentru tratamentul de suprafață al producătorilor să implementeze două produse similare în culoare, pentru a asigura unicitatea produsului.

5: personalizare produs: Produsele pot fi personalizate de culoare, poate fi, de asemenea, personalizate aspectul.

6: caietul de sarcini: 0.4/1,75 mm gât este un drept prin țeavă, te rog, pune materialul în partea de jos a duzei.Dacă ai nevoie de o temperatură ridicată versiune, vă rugăm să contactați serviciul clienți cu temperatură ridicată a modulului, pot fi înlocuite.

7: produs de expansiune implicit 0.4/1.75 caietul de sarcini, prin gât, clienții pot achiziționa caietul de sarcini în conformitate cu propriile cerințe 0.2 0.3 0.4 0.5 duza dimensiune (0.6) În scopul de a evita necorespunzătoare de asamblare de Asamblare abatere de scurgere rezultat, Bietul de imprimare și alte probleme , kit-ul foloseste un instrument special, toate instalate, sunt de 0,4 1.75 caietul de sarcini ( Prin conducte ) , precum și prin testarea profesională, precizie de măsurare, pentru a se asigura că fiecare lot de produse .Alte specificații pentru clienți, vă Rugăm să cumpere duza, încălzire bloc, gât modul, Dacă este necesar material de Imprimare vă Rugăm să cumpere sau să contactați serviciul clienți de a Cumpăra de înaltă temperatură a modulului .

8: dimensiune produs diagramă:

Așteptăm cu nerăbdare să o nouă prelungire a plăcut relația de afaceri.Dacă aveți o întrebare sau nevoie de ceva, pls contactati-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Etichete: himera, himera hotend, m5 duza, 3d himera, dublu hotend, m7 duza, himera ciclop, himera dublu, dual hotend, himera kit.

Model Dublă fără duză linie roșie
Tip De Element Extruder
Filament 1,75 mm
Duza 0,4 MM
Numărul De Model Dual NozzleChimera extruder
Nume De Brand Blurolls

Adaugă o recenzie

De înaltă calitate de metal Himera două culori extrudare cap de tipar multicolor DIY kit de Culoare Roșie

Informatii suplimentare

Pret:158.60lei

Categorie:Computer & Office

SKU: a945

Recenzii: