Dimensiune pandantiv: aproximativ 43*23*13mm

Jade este format în mod natural și culoarea pot varia ușor.

Noi avem propria noastră fabrică de prelucrare, este China cea mai mare piață en-gros, poate oferi cea mai bună calitate.Dacă aveți nevoie de mai mult, vă putem oferi o reducere de bun!

Prieten drag, orice întrebare vă confruntați după cumpărare, vă rugăm să contactați-mă, vă rog, cred că vă va oferi cea mai bună soluție, dacă aveți o problemă, vă rugăm să contactați-mă, nu ezitati!

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., scopul Nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, dacă aveți orice întrebări în orice circumstanțe.vom încerca noastre cele mai bune pentru a da o mulțumit o soluție în termen de 24 de ore.

Etichete: smarald om, pandantiv smarald, smarald, jad, dragonul albastru pandantiv, smarald pandantiv pentru barbati, smarald set, smarald natura, smarald pentru om, set de bijuterii smarald, dragon de jad pandantiv.

Dimensiune Pandantiv 43*23*13mm
Certificat De Tip CMA
Partea Piatra NICI unul
Forma\model Animale
Nume De Brand A construi socialismul cum
Numărul De Model AS8
Pandantive De Tip SOLITAIRE
Stil Trendy
Metale De Tip NICI unul
Principala Piatră De Jade

Adaugă o recenzie

Certificat Naturale De Smarald Dragon Pixiu Jad Pandantiv Colier Șirag De Mărgele Farmec Bijuterii De Moda De Mână-Sculptate Bărbat Femeie Amuleta Noroc

Informatii suplimentare

Pret:100.15lei

Categorie:Bijuterii Fine

SKU: a94

Recenzii: