Caracteristici:

1.Selecție de țesături: mozaic hand-made cârpă mic grup, folosind bumbac pur materiale, după protecția mediului și poluare-free imprimare si vopsire, culori luminoase, potrivite pentru diverse mici de mână-a făcut.

2.Bias Obligatoriu Picior:Snap-on reglabil de polarizare bandă de legare jos, se potrivește tuturor joasă shank fixați pe cântăreți, de uz casnic mașini de cusut,ele sunt robuste și util pentru toate tipurile de meserii.

3.Confort:Single-ori părtinire bandă pot fi călcate în jumătate pe lungime pentru a face dublu-ori banda prejudecată,e un plus la îndemână pentru cusut, trusa de scule.

Descriere:

Dacă vi se face părtinire banda pentru aplicat sau orice proiecte de cusut, acest instrumente de cusut este pentru tine.Alege tesatura model iti place, Ușor DIY propria prejudecată bandă pentru a face quilt obligatoriu cusături de cusut, serging, crafting, de pescuit,și proiecte mici,cum ar fi placemats, bavete, răscroială a mânecii decolteu, aplicatiile și așa mai departe.Aceste quilting consumabile lucra mare pentru cusut regulat,acesta va salva o mulțime de bani să nu cumpere de polarizare banda din magazin.

Caietul de sarcini:

Culoare:Galben 5 culori,Roz 5 culori,5 culori,Violet 5 culori,Roșu 5 culori,albastru Inchis 5 culori(optional)

Material:Bumbac

Dimensiune: 50*50cm

Pachetul Inclus:

1 set * manual DIY mozaic

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: pictograma de timbru, fundal cuvânt de timbru, ambarcațiunile de machiaj, japana zjadam, prieten de timbru, cancun, bandă spațiu, frunze de ștampilă de cauciuc, yakuly, cookin.

Origine NC(de Origine)
material Alte

Adaugă o recenzie

Manual DIY mozaic floral mic tesatura de Bumbac, Haine, obiecte de Artizanat Tricotat Interior decoratiuni utilizarea Acasă

Informatii suplimentare

Pret:8.64lei

Categorie:en-gros

SKU: a980

Recenzii: