Noutati CS

Stiri preluate de pe paginile Argument-CS / Caon / ExpressdeBanat / InfoCS / Resita.ro / Reper24


ARGUMENT Ştirile la viteza internetului

Caon.ro Caon.ro

 • Primele 1800 de tablete au ajuns în Caraș-Severin!
  by editor on 29 noiembrie 2020 at 10:03

  CARAȘ-SEVERIN – Conform Programului Național „Școala de Acasă”, finanțat de Guvernul României, prin Ministerul Educației și Cercetării, în județul Caraș-Severin a sosit duminică, 29 noiembrie, primul transport de tablete pentru elevii din învățământul preuniversitar, atât de necesare pentru cursurile online! „Din totalul de 250.000 de echipamente IT achiziționate sau în curs de achiziționare, astăzi, 29.11.2020, [...] Articolul Primele 1800 de tablete au ajuns în Caraș-Severin! apare prima dată în Caon.ro.

 • Tânăr din Teregova, mort într-un accident pe DN 68
  by editor on 29 noiembrie 2020 at 6:52

  GLIMBOCA – Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 22, la intrarea în Glimboca dinspre Oțelu Roșu și a fost anunțat la 112. Autoturismul condus de tânărul din Teregova, student la Teologie, s-a răsturnat de mai multe ori și a ieșit în decor! Cel mai probabil, tânărul conducător auto, care se afla în mașină alături [...] Articolul Tânăr din Teregova, mort într-un accident pe DN 68 apare prima dată în Caon.ro.

 • Gazul românesc trebuie să ajungă în casele cărășenilor, ale românilor!
  by editor on 29 noiembrie 2020 at 6:16

  CARAȘ-SEVERIN – Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au participat sâmbătă, la Jupa, la ceremonia care a marcat finalizarea obiectivului de investiții BRUA –faza, respectiv a conductei în lungime de 479 kilometri și a celor 3 stații de comprimare! Locația a fost aleasă simbolic, având în vedere faptul că Stația de Comprimare Gaze Naturale [...] Articolul Gazul românesc trebuie să ajungă în casele cărășenilor, ale românilor! apare prima dată în Caon.ro.

 • Popa vrea banii de pandemie înapoi
  by editor on 28 noiembrie 2020 at 15:47

  REŞIŢA – Șeful administrativului reşiţean a obţinut, recent, girul aleşilor locali pentru a putea recupera, din fonduri europene, banii investiţi în pandemie în echipamente pentru Spitalul Judeţean! Tot din bani europeni se va investi în igienizarea şcolilor reşiţene şi în procurarea materialelor necesare în eventualitatea redeschiderii acestora. Şi nu e vorba de o nimica toată [...] Articolul Popa vrea banii de pandemie înapoi apare prima dată în Caon.ro.

 • Poşta, închisă două zile
  by editor on 28 noiembrie 2020 at 15:36

  CARAȘ-SEVERIN – În zilele de luni, 30 noiembrie, şi marţi, 1 decembrie, toate oficiile poştale din oraşe şi sate vor fi închise! Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei – şi de 1 decembrie – Ziua Naţională a României – sunt declarate zile [...] Articolul Poşta, închisă două zile apare prima dată în Caon.ro.

Express de Banat Ştirile circulă mai repede!

InfoCS De la noi afli stirea reala!

Resita.ro Despre orașul tău!

 • 300 de persoane angajate lunar prin AJOFM. În medie, în anul pandemic 2020
  by Adina Rusescu on 30 noiembrie 2020 at 8:25

  3.075 de persoane s-au angajat prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin în primele zece luni ale anului 2020, informează reprezentanții instituției. „Ca urmare a aplicării măsurilor de stimulare a ocupării prevăzute de legislaţia în vigoare de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, în primele zece luni ale anului The post 300 de persoane angajate lunar prin AJOFM. În medie, în anul pandemic 2020 appeared first on Resita.ro.

 • Aquacaraș vrea la facultate, dar nu a dat BAC-ul și e și corigentă
  by Cristian Franț on 30 noiembrie 2020 at 5:15

  „APA ESTE VIAŢĂ”, deviza după care îşi desfăşoară activitatea operatorul judeţean de apă şi canalizare Aquacaraș SA, pare că nu este valabilă decât la nivel declarativ, întrucât situaţia în care se află azi infrastructura de apă şi societatea ne face să ne gândim la cu totul alt slogan. După cum bine ştim, de aproape 8 The post Aquacaraș vrea la facultate, dar nu a dat BAC-ul și e și corigentă appeared first on Resita.ro.

 • Ionuț Popovici (PMP): „Susțin dezvoltarea unei societăți în care să contribuim cu toții la binele celui de lângă noi” [VIDEO]
  by resita.ro on 29 noiembrie 2020 at 16:15

  ADVERTORIAL. Probabil că unii dintre voi știți că, în ultimii ani, din postura de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, mi-a revenit sarcina de a coordona și activitatea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Am luat contact atât cu partea frumoasă a acestui sector, cea umană, cu povești care de multe ori m-au emoționat, The post Ionuț Popovici (PMP): „Susțin dezvoltarea unei societăți în care să contribuim cu toții la binele celui de lângă noi” [VIDEO] appeared first on Resita.ro.

 • COVID-19. Scade incidența cumulată la 14 zile în Caraș-Severin. Dar apar noi focare și crește numărul deceselor
  by Anghel Niculescu on 29 noiembrie 2020 at 13:04

  De câteva zile, incidența cazurilor de COVID-19 cumulată pe ultimele două săptămâni în Caraș-Severin este pe un trend descendent, îndepărtându-se de 3 cazuri la mia de locuitori. Însă pe fondul presiunii continue existente pe secțiile de terapie intensivă, crește numărul deceselor… În ultimele 72 de ore, potrivit situațiilor centralizate în fiecare dimineață de către Direcția The post COVID-19. Scade incidența cumulată la 14 zile în Caraș-Severin. Dar apar noi focare și crește numărul deceselor appeared first on Resita.ro.

 • 2.800 de tablete și camere web pentru elevii din medii defavorizate din Caraș-Severin
  by Marian Averescu on 29 noiembrie 2020 at 11:16

  1.800 de tablete și 1.000 de camere web vor ajunge, în zilele următoare, la o parte dintre elevii din Caraș-Severin care nu dispun de echipamentele necesare derulării cursurilor online. Dispozitivele au fost achiziționate de Ministerul Educației și de Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin. Aproximativ 12.000 de solicitări pentru acordarea de tablete în vederea derulării cursurilor în The post 2.800 de tablete și camere web pentru elevii din medii defavorizate din Caraș-Severin appeared first on Resita.ro.

Reper24 ultimele stiri din resita si caras severin