Este foarte important sa ascultam sfaturile medicilor cu privire la consumul de apa, minimul necesar fiind de 2L. Se face de cele mai multe ori o confuzie in legatura cu consumul de apa, unii intelegand ca in acest necesar intra si apa din mancarea pe care o consumam zilnic. Trebuie sa consumam doar apa pura, cea din alimentatie sa fie un surplus. Pentru ca, de cele mai multe ori, nu reusim sa consumam cata apa trebuie sa bem intr-o zi, vin cu 3 sfaturi prin care putem sa facem asta.

Tine mereu un pahar de apa langa tine
Acest truc merge de fiecare data, iar explicatia este cat se poate de simpla. Iti este sete de mai multe ori decat constientizezi tu acest lucru. In timp ce lucrezi la birou sau pe un laptop, o sa iti dai seama ca paharul este gol foarte des. Ai grija doar sa il umpli de fiecare data, iar cei 2L de apa pe zi vor fi foarte usor de consumat.

Uita-te la imagini cu apa
Mi se intampla de mai multe ori sa mi se faca sete atunci cand vad imagini cu apa sau cand ma uit prin zecile de magazine online si gasesc acest produs. Stiu ca este si din cauza campaniei geniale de promovarea a apei, dar cred ca este si ceva la nivelul creierului care te face sa iti vina sa consumi.

Pune-ti 2L de apa intr-o sticla si fa tot posibilul sa o termini pana la finalul zilei
De preferabil intr-o sticla care iti este draga. Eu am o sticla interesanta de la aqua carpatina din care imi este mai mare dragul sa beau apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *