Ma uit dezamagit in jur la fetele de varsta mea. Observ cum toate vor sa para ceea ce nu sunt defapt, iar acest lucru le dezavantajeaza total. Multe dintre ele se imbraca intr-un stil care nu le ajuta deloc, ba dimpotriva, spun multe despre modul lor de a fi. Chiar daca inca nu s-au dezvoltat fizic, ele tin mortis sa-si arate formele nedezvoltate si ajung sa cada de cele mai multe ori in penibil.

Chiar m-am amuzat teribil acum ceva timp in urma cand o prietena mai veche de-a mea, care este model de videochat la absolutely, a gasit mai multe poze cu ea de cand era in liceu. Am ramas suprins cand am observat ca se critica singura si regreta fiecare tinuta de atunci, si-a dat seama abia acum ca atunci era penibila si ca nu era deloc sexy, cum dorea la acea vreme.

De fiecare data cand observ o astfel de fata ma intreb cum sunt parintii acestui exemplar de copil si daca acestia au vazut-o cum iese imbracata din casa. Mi se pare imoral sa-ti lasi copilul de sub 18 ani sa iasa din casa intr-o imbracaminte care atrage atentia asupra partilor intime.

Fiecare gen de imbracaminte trebuie purtata la varsta si la ocazia potrivita. Daca nu stii sa te imbraci cum trebuie si cand trebuie, ai foarte multe sanse sa devii de rasul lumii. Copil fiind, toate gandurile negative mers spre parintii tai. Ai grija cu ce te imbraci si asupra carei parte din corp atragi atentia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *